waldmann-zg
Active member
neko!! a zasto se ti ne poduzmes da ga negdje sacekas i premlatisPa sto tog coravog neko ne saceka i premlati, lako je sacekusu organizovat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neko!! a zasto se ti ne poduzmes da ga negdje sacekas i premlatisPa sto tog coravog neko ne saceka i premlati, lako je sacekusu organizovat
Drugari bio sam sa više djevojaka ovdje za kratko vrijeme ali neka od njih mi je pušenjem bez kondoma prenijela neki parazit i borim se već mjesec ipo dana da to rijesim i mislim da sam konačno rijesim,urolog,pa STD7,pa antibiotici tako da čuvajte se.Više nista bez kondoma braćo
S kim si bio sa EGE? Šta je u pitanju? Već neko vrijeme imam čudne simptome, ali svi testovi negativni... Mislio sam ne može od orala ništa biti, izgleda da sam se dobro zajebao.Drugari bio sam sa više djevojaka ovdje za kratko vrijeme ali neka od njih mi je pušenjem bez kondoma prenijela neki parazit i borim se već mjesec ipo dana da to rijesim i mislim da sam konačno rijesim,urolog,pa STD7,pa antibiotici tako da čuvajte se.Više nista bez kondoma braćo
Nema ih sad nijedne na ege a jedna je bila sa COL uglavnom ne mogu se sjetiti tacno imena zato jer su svaki put kad dodju u bl mijenjale imena.Znam da Vivi nije sigurno,sa njom je bilo sve sa kondomomImas li otprilike imena sa kojima si bio
Odradi STD7 PCR iz prvog urinaS kim si bio sa EGE? Šta je u pitanju? Već neko vrijeme imam čudne simptome, ali svi testovi negativni... Mislio sam ne može od orala ništa biti, izgleda da sam se dobro zajebao.
Ne mogu sad reci ta je sigurno ili ova druga ne znaju ni one da imaju,a svakako se taj krug širio jer taj koji je zarazio jednu bio je sigurno i sa Jos nekom a i ja ako sam pokupio od prve a bio sa još 4 u neznanju i ode to.S kim si bio sa EGE? Šta je u pitanju? Već neko vrijeme imam čudne simptome, ali svi testovi negativni... Mislio sam ne može od orala ništa biti, izgleda da sam se dobro zajebao.
teskoima li sta domace u BL za normalnu cijenu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|