BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ova Karly (Kristy iliti Kristina) sto se oglasava na asoglasima vec mjesecima rekao bi coek po oglasu da je neka vrhunska, javis joj se a nudi samo oral sa gumicom. Je l' je iko uspio nagovoriti na sex?

Ljudi, momci, djecaci, kako god, udjem rijetko al kad citam nema mi logike pola stvari

Evo npr mogu potvrditi forumasi, rocembak vampir sinegw kako li, pisao sam ranije nekad, slazem se npr za Laylu ili kako god kod muzeja tamo u novim apartmanima top je, slazem se i za Ines, slazem se i za Enu, Snjeza nije taj nivo al je drustvo i seks super, i vidim da imate iskustva i da nije suplja prica, al udjem citam ispade ko da ste svi prvi put, ili sam ja srecan ne znam, citam 10 stranica trazite preporuke vamo tamo ko je gdje kakav je kinezi, cure sa kitama xbonovi, ne znam...
Pauziro sam mjesecima, u aprilu se malo zadao, i evo npr Lea cura lagana za dogovor, odlicna u svemu, mislim da sam ostao i 10tak minuta preko mogao sam i jos 10 ne bi nista rekla, ok nije stalno u BL ali bila je koliko sam je shvatio bar 15 dana u komadu, znsci ko je aktivan mogao je lagano super prodju imati
Onda upravo ispratio Viku sa EGE, cura ode za zagreb , kaze vratice se mozda ali potanko ovde posla, CURA AVION.
Miris bolja nego vase zene, nema packe na tijelu, osjecaj je ko da si platio 1000eura, nema silikone na svakom centu tijela , samo sise i to odradjene bogovski, bradavice ostale i sve okolo ko prirodne, znaci cura me docekala da se okupamo zajedno, onaj djavo za isprati usta, pusenje top 3 u zivotu...

Ok znam da ce sad biti nadovezanih pametnjakovica koji ce me ispreskakati, nisam u toku i nije mi cilj da vam serem, al brate ne znam sta se ganja za koliko para, ima prolaza ovde...

U svedskoj u februaru bio ima 500 puta vise izbora al sve gola voda, tipa ova VIKA ili Natalay Layla kako god, ili Ines, pa takva tamo kosta 500e sat glat...
Kod nas za 150e eto i 200e kad se jedna od ovih potrefi prava prica, kakve Sare Dore Maserke i neka Vesna polovnjaca nakacili se na babu aa inatagrama i jos se svadjate jel radi ili ne radi... Maserka iz Celinca spomenuta 400 puta jel pusi jel drka, ne znam, po meni forum bi trebo biti orijentisan da se ne vrte iste price, a pogotovo da se objasnjava ko je kineskinja skurcem koja je xbon, ko voli ovaj đir mislim da sam treba prepoznati sta kako, koje stvari gledati koje ne prije stupanja u kontakt .

Ko hoce nesto konkretno preporuciti ili pitati tu sam, a takodje i vama koji volite baciti mudrost slobodno me sad peglajte odgovorima al mislim da sam bar 92% stvari upravu

Svako dobro jebaci, oni istinski i oni u pokusaju!

Gonic!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh