Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima, ili ih ima nekoliko u gradu ili svakom drugom ime kažeJel neko bio kod ove brazilke Mel?
Traži mi video poziv, a to ipak ne biI mene zanima, ili ih ima nekoliko u gradu ili svakom drugom ime kaže. Zanima me kako izgleda, 100e pušenje rekao mi ortak.
Mel je top riba,prosle godine bila je pod imenom Isa a sa njom bila frckava jos jedna cura i ona je bila tad pod imenom Mel.Jel neko bio kod ove brazilke Mel?
Ja sam bio kod Mel sto joj je slika u crnim tangama,10/10 po meni.Pusenje bez kondoma vrhunsko,sex isto dobarJel neko bio kod ove brazilke Mel?
Upravo to,sex je nebitanUpravo to…taj osjecaj kad ides prvi put kod neke i osjecaj kad ti treba otvoriti vrata i da je vidis kako izgleda
Evo meni je vise njih pricalo, da su im svi muskarci totalno nebitni, samo eto da su ugodni i da mirisu...Upravo to,sex je nebitan
jel to ona saraVeceras bio kod one male sa as oglasa 18 godina sto kao ima u boriku.rijetko pisem negative recenzije ali ovo je bas katastrofa.najjednostavnije receno cura nije bas zaljubljena u svoj posao,te nece gore te nema pipanja sisa stalno joj telefon zvoni ona kao da je dosla sama sebi na 40 dana,da se covjeku zgadi picka pa seko ja sam tebi platio zaradi te pare jebem mu mater kud me djavo i tjerao
Koja je cijena 30/60min????Da, dvije su mel, jedna u boriku, druga u centru, ova crna što traži sliku, otišao na kraju kod plave i nisam se pokajao, higijena na nivou, puši odlično, i prima u obije klaseod mene 9/10
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|