waldmann-zg
Active member
pa pusti i njega nek ode kad vec sumnja da je fake oglasBio sam ja. Dosao do Neskovica po Starcevicom, kaze udji u pumpu sad uplati xbon i dajem ti adresu tacnu stana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pusti i njega nek ode kad vec sumnja da je fake oglasBio sam ja. Dosao do Neskovica po Starcevicom, kaze udji u pumpu sad uplati xbon i dajem ti adresu tacnu stana.
Jaca onako malo,guza veca,sise i usne napumpane ako tako nesto volisNiko nista nije pisao za Nastiu sa col? neko nesto?
Gdje sd moze naci oglas?Jaca onako malo,guza veca,sise i usne napumpane ako tako nesto volis
200 KM 30 min
Pusi i bez kondoma (ja nisam bez)
Ali vema prijatna,voli salu u sexu dobra bas
То je ja msm ona što je bila pod JUIma li neko iskustva sa Mel na EGE
Pa drug šta bi ti guzio takvu ribu za 75e pola sata? Normalno da je prevara.Neko je već napisao da traži x bon a ti ako mu ne vjeruješ idi pa probaj ili još bolje uplati pa nam javi sta je bilo.jel istina da trazi bon kod neskovica?![]()
Ema Druzenje | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Druzenje kod mene u smjestaju Diskretnost i higijena zagarantovana Kontakt iskljucivo Whatsapp porukom +387 65 873 336.seksi-adresar.co
xbon sa neskovica je prevara ali sa hife je ok mozes uzet provjerenojel istina da trazi bon kod neskovica?![]()
Ema Druzenje | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Druzenje kod mene u smjestaju Diskretnost i higijena zagarantovana Kontakt iskljucivo Whatsapp porukom +387 65 873 336.seksi-adresar.co
jel to iz iskustva hahhahahahahaxbon sa neskovica je prevara ali sa hife je ok mozes uzet provjereno
Hahaha pa tu je Lana blizu da nije ona hahaHahahah…klasicna recenica
Eurobenc pod starcevicom…daaa
Ih nemoj pricati kako to ja kontao ici za vikendKoliko znam Lana više ne arbajtuje
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|