Evo ga 1 april pa da nešto napišem a nije prvoaprilska šala nego se desilo stvarno, nije baš tema foruma ali moram da napišem. Prošle godine dobijem broj od jedne gospođe iz Banja Luke i nazovem ja nju da pokušam ugovoriti sex. Javi se starija žena i malo malo u priĉu oko sexa, gdje šta i kako.. Ona udata, ima porodicu ali eto malo popravlja budžet. Neće odmah na prvu sve, jer nije klasična prostitutka nego eto spaja ugodno i korisno i pošto je mala banja luka provjerava i ona gdje sam, odakle sam i tako to. Uglavnom žena ima specifičan piskutav glas, baš neka specifična frekvencija meni onako iritantna i upečatljiva jer takav ton rijetko da neko ima. Dugo smo mi bili u kontaktu i pričali preko telefona i ugovorimo mi gdje da se nađemo. Ja u posljednoj sekundi odustanem nešto me odvraćalo i prekinemo komunikaciju, ona se naljuti i ok, tu završimo. Inače rekla mi je da živi u Novoj Varoši, nebitno. Prošlo je od tada pola godine i proljetos ja sa porodicom u Makarsku na more par dana. Dolazi autobus sa turistima iz Banja Luke i u smještaj do mog dolazi porodica iz Banjaluke, žena, ćerka, muž. Balkon do balkona, ograda nas dijeli. Nećete vjerovati kad smo se upoznali i malo krenuli pričati žena ima indentičan glas, ton , kao i ona preko telefona ali bulvalno indentičan 100%. Meni momentalno klik u glavi i sad kontam to mora da je ona. Ne smijem ja puno da pričam kontam mora ona moj glas prepoznati isto. Priča ona sa mojima i reče da je iz Nove Varoši. Znači sve se poklopilo

. E sad ja ne mogu tvrditi da je to ona 100% ali sam gotovo siguran da jeste jer odgovaraju i godine i mjesto stanovanja i glas znači indentičan piskutav. Jedino što se nije poklopilo je što je rekla da ima sina a došla je sa kćerkom i mužem. Eto