Napiši koju recenziju i razuvjeri nevjerne Tome
Evo ovako
Top 1 Ruskinja koja se predstavljala kao Anna,Mary, Vlasta dolazila je na adresu isključivo inače fotomodel,performer, manekenka,visažist.... Meni lično najbolje iskustvo ali vratila se u Rusiju i tamo radi u Krasnodaru imaš je na EGE pod Anna.
Ruskinja Tonya starija nego na fotkama,gajba joj se osjetila na kuhanje uračunala je i vrijeme tuširanja jedva je nagovorio da završim jer sam probio termin uglavnom ništa posebno.
Ruskinja koja i sad radi ima nekoliko profila ali je samo jedna cura radila nekad u Radišićevoj zgradi ništa posebno, traži da se ponese piće neko i gleda da odradi što prije,po meni bacanje para i ona i Tonya.
Brazilke da ne pišem previše spomenucu samo one koje su mi sjele max
Znači u istom redu su Vivi,Ellen i Layla.
Sve već napisano za njih s tim da ja lično preferiram Vivi jer me na kraju i izmasira mimo vremena a i mogu ona i Ellen zajedno u trojku.Layla mi je super naravno i drugarski ima nastup i sad je u Londonu mislim bar mi je tako rekla.
Domaće
Kod Ines nisam bio, jednom pokušao ali vjerujem da ima toliko poruka da ne odgovara na svaku.
Ena top riba usluga vrhunska ali davno bilo pa se skoro ni ne sjećam uglavnom brzo sam završio.
Marina maserka žena u godinama malo krupnija ali guza i sise su top.Ne radi sex samo masažu i fetiše i meni je ekstra,ko voli te stvari sve preporuke.
Snježa,pisalo se svašta ovdje i dobro i loše meni je super jer je sex mašina bio sam jednom i bio je maraton 2 puta sam svršio i htjeo da idem i rekla je hajde još jednom i vrijedi sve para što traži a i njen nastup sami i drugarski odnos nema cijenu.
Lana počela sa arogancijom nisam skoro ni ušao okrenem se i odem jer stvarno ne dajem pare da me neko maltretira.
Kineskinje bio više puta i svaki put se okrenuo i otišao osim kod SUPa kad su bile i tad sam dogovorio 120e jednom jedna jednom druga,u pauzi me izmasirale zajedno od glave do stopala i to je bio bolji dio tog dolaska uglavnom više nikada ni probati kod njih.
Leu sam opisao u poruci meni top.
Ima tu još ali nisam baš u fazonu da pišem negativne recenzije za neke koje još uvijek rade, neću da im kvarim posao jer možda su nekom i dobre kao što je meni recimo Snježa ok jer ne gledam samo izgled a opet nekom ne valja znači i ukusima se ne raspravlja.Negativno ću da napišem samo ako je prevara neka u pitanju i ako je nekorektna neka.Izgled neću komentarisati.