BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

ako ko bude neka javi
Sumnjiva situacija jako. Koliko sam prokuzio ima Makroa ili nekog muskog partnera... on ti google maps posalje od zgrade pored, kad kazes da si stigao ide i trazi da te locira dok bleji na telefon, ako te ne nadje ode nazad do tacne zgrade i ceka i bleji u tel dok se kucka s tobom. Vrlo moguce da je neka sema mozda kradje auta ili ko zna sta pa se pripazite. Trazi ti sliku lica, a i cjena je sumnjivo niska, kao u kineza.

Sumnjiva situacija jako. Koliko sam prokuzio ima Makroa ili nekog muskog partnera... on ti google maps posalje od zgrade pored, kad kazes da si stigao ide i trazi da te locira dok bleji na telefon, ako te ne nadje ode nazad do tacne zgrade i ceka i bleji u tel dok se kucka s tobom. Vrlo moguce da je neka sema mozda kradje auta ili ko zna sta pa se pripazite. Trazi ti sliku lica, a i cjena je sumnjivo niska, kao u kineza.
cest slucaj prevare je ako ima cryptomat blizu, pa kad dodjes traze uplatu unaprijed da kao dobijes ulaz tacan u zgradu..

Sve i jedna ova sto je sa hr brojem ima makroa sto stoji tu blizu zgrade, ja sam jednom slucajno dosao iza njega prosle godine dole kod onih novih zgrada kod delte

Sve i jedna ova sto je sa hr brojem ima makroa sto stoji tu blizu zgrade, ja sam jednom slucajno dosao iza njega prosle godine dole kod onih novih zgrada kod delte
Ekipa kad vec spominjete makroa. Jel iko od vas tucao ribu zajedno sa makroom?
E to je ludilo mozga.
Naravno on kaze da joj je partner.
Kad sam video kako je brat udara momački, meni se odmah spustio hahahah. Reko samo vi, ja cu gledati hahahahh
Sto bi neko rekao "Gde me pijanog dignuta palija dovela, tu sutra ne bih smeo promoliti njusku ni sa oružjem" hahahah

Sta je ovo, nikad ovilo riba nije bilo u BL na oglasu. Još da je love da se isproba nekoliko. Ako ima neko neku preporuku, za jednu neka preporuči.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh