Dobro vece ima li neka dama u BL ili neko kontakt od neke dame a da nije lažnjak?Ne sumnjam da su odron ko i dosad sto su bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro vece ima li neka dama u BL ili neko kontakt od neke dame a da nije lažnjak?Ne sumnjam da su odron ko i dosad sto su bile
Jarane promašio si forum. Ovde dama nema. Ovde se raspravlja o banjalučkim kurvama i iskustvima sa njima. Nema romantike i druženja, nego plati i jebi.Pozdrav, dame javite se u pp za druzenje u Banja Luci.![]()
Ja ne kontam jesu li likovi kao ti koji pisu po oglasima, ehhh kurve javi te se za druzenje i stave onda retardirani smile, stvarno maloumni ili stv tlk mislite da su vase pare i kita posebi???Pozdrav, dame javite se u pp za druzenje u Banja Luci.![]()
GroznoKakva je ova crnka sto dolazi u BL ima li ko sta reci.
www.instagram.com
Radi brate provjerena je bio sam ja pre 15 dana kod nje, odlicna je, ponasanje, izgled, pusenje jos uhhh kako odradi posao. Pisi joj na ig bro ili na wa.Zna li neko da li radi ona?
![]()
Milica Popović (@mpopovic00) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 55K, prati: 516, objava: 90 – Pogledajte fotografije i videozapise Milica Popović (@mpopovic00) na Instagramuwww.instagram.com
Moze brRadi brate provjerena je bio sam ja pre 15 dana kod nje, odlicna je, ponasanje, izgled, pusenje jos uhhh kako odradi posao. Pisi joj na ig bro ili na wa.
Tesko bro dace ti ona ako bude zelila, ne bi volio dijelim po forumima takve stvari, bolje ti je pisi na ig pa vidi sam ja sam dosao do nje preporukom.Moze br
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|