Mister Noo
Member
Definitivno je mala top.,tijelo,lice,osmijeh Holivudski. Profesionalac pravi sto se posla tiče. Preporuka za 10+.Ne znam brat moj al mala je čista 10 bez truna sala, meni je bilo odlično, jedna od najboljih s kojim sam bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno je mala top.,tijelo,lice,osmijeh Holivudski. Profesionalac pravi sto se posla tiče. Preporuka za 10+.Ne znam brat moj al mala je čista 10 bez truna sala, meni je bilo odlično, jedna od najboljih s kojim sam bio.
Imale su problem sa ćorom,predstavlja se kao policajac. Ali vec sve znaju uglavnom za njega. Dosta djevojaka BL izbjegava zbog njega .i one kažu.Ne znam brat moj al mala je čista 10 bez truna sala, meni je bilo odlično, jedna od najboljih s kojim sam bio.
Definitivno je najbolja. Prelijepa, jako slatka, simpatična i odlična u svom poslu. Mlada je, kaže da ima 25 godina iskreno, mislio sam da je mlađa, pa se nasmijala. Dogovorili smo se za sat vremena, ali sam platio i duže kad sam je vidio. Iskustvo za svaku preporuku. 1000+++Definitivno je mala top.,tijelo,lice,osmijeh Holivudski. Profesionalac pravi sto se posla tiče. Preporuka za 10+.
Bas rijetko se odlucim otici kod neke, ali ona je bas vrijedila .Definitivno je najbolja. Prelijepa, jako slatka, simpatična i odlična u svom poslu. Mlada je, kaže da ima 25 godina iskreno, mislio sam da je mlađa, pa se nasmijala. Dogovorili smo se za sat vremena, ali sam platio i duže kad sam je vidio. Iskustvo za svaku preporuku. 1000+++
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|