Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta pricas lice, ko sere po kome...to je istina i niko nista lose nije rekao...slike su odgovarajuce samo cesto nije ona, ali nema prevare nikakve, slike odgovaraju njenom izgledu...a i sam sam musterija i kad god imam priliku oticu...ne znam sta izmisljas problem kog nema...niko na nju primjedbu nemaKako bi voleli da vidite lice kad proce banja lukom jos prozovete kurvo.. dobro sve radi! Musterije njene sve znaju, ima musterija bez vas politicari doktor , iz abasade ko imaju luvu vi moze samo serete po forumu ... Trac partiju napravi odve!
Za Kristinu sve stoji cura došla iz Srbije da nas zajebava a najgore sto je jedan lik stoji ispred sobe na balkonu??? a drugi sa kacketom ispred zgrade- obilaziti u širokom luku - usluga nula .Znaci
Kristina as oglasi .nudi oral
Rekoh to me zanima da se malo opustim.
Javim se i brzi dog za termin sve ok.
Stižem na adresu i tu vec pocinje kompliciranije.
De slikaj ovo ono da se uvjeri da si tu itd.
AJ udjem u zgradu tek onda daje broj stana.
Otvara vrata i ja gledam di je cura...
Kad ono neka sitna zenska ravna kao daska.
Sise.dupe nist.al jbg tu sam zbog oral pa ajde...
Odmah trazi da ugasis telefon pred njom.o jebote.al ajd ..
Ulazim u sobu kad ono mrkli mrak nevidis krevet.o covjece.i sad krece cirkus
Drzi ona meni predavanje sta znaci oralni sexja Paf
Aj napokon akcija ...
Pusi 10 sek i onda ga drka i to onako jako
KAzem tu sam zbog oral.medutim drka ona i dalje i bum
I ona hladno to je to i otvara vrata stana.
Ahahaha
Katastrofa.
Izgleda.usluga.0
Zato se i smijem jer ovo je bio neki teski performans ili nek teska zajebancija
Jos nemog Doc sebi
I samo na kraju ona Christial richi je bila avion po svemu za ove tzv glumice.
Meni licno je ena bolja od ines ova crna iz sarajeva dolazila u bl
Ne znam da li jos dolazi
Ne čuvam, Zekane, slike su na sajtu pohranjene. Samo promijeniš boldirani broj i tu su sve slike.
SSP_702305_25.jpg
Rado bih bio kod nje da hoće da se javi i odgovori na poruku, par puta ka sam bio u Bl javim joj se i nikad odgovoraO ukusima se ne raspravlja i to je sve okej, ali moram samo da dodam da joj ne mozete nista, djevojka nema nijednu negativnu recenziju, niko od nas ko je bio nije rekao niti jednu losu stvar o njoj, niti imamo sta lose reći. Djevojka je sigurno broj 1 sto se tice sajta i banjaluke po pitanju svega. Vrh. Svaka od njih sa sajta ima pokoju "instagram"sliku i svaka se doradjuje u fotošopu i sta onda? Svak ko je bio kod nje zna o kakvoj se bombi radi, i tu nista ne mozete da joj oduzmete. Skidam kapu za Ines
Moj profil nemoj vezati ni za čiji drugi, gdje sam ja to neku popljuvao, kao što kažeš o ukusima se ne raspravljaVidim prijatelju da ti imas vise razlicitih profila ovaj profil goranboy si takodje ti, ako mislis da to nismo skapirali jesmo. Od samog pocetka pljujes, sabotiraš, i nanosis lazne informacije vezano za nju, vjerovatno ti je dala korpu i vjerovatno si ju proganjao i maltretirao i nije ti dala uci pa se svetiš na ovaj način. Studiozno si vidim izučio njen profil i djelujes kao manijak sto sigurno i jesi vidim nacin pisanja. Izucavao si i izucavao da sam šokiran do kojih granica si u stanju da ideš. Druze s tobom nesto nije u redu, idi lijeci se i ostavi curu na miru moj ti je savjet
XBonJe li išao neko kod 066 439 643, objavljuje se na As oglasima u Banja Luci? Utisci ?
Imas maserku na starcevici sa hepi endom i seksom kod kafica bazaMa da, djelovalo je sumnjivo.
Da li maserka čelinac radi, je li bio ko skoro ??? Imam priliku da odem ?
Je li to ona sto je radila u Celincu ili neka druga?Imas maserku na starcevici sa hepi endom i seksom kod kafica baza
Imas li njen kontakt?Imas maserku na starcevici sa hepi endom i seksom kod kafica baza
Daria?Imas maserku na starcevici sa hepi endom i seksom kod kafica baza
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|