BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Topla preporuka za zaobilazenje ovog oglasa. Javio sam se dogovorio sve uredno i brzo, stigao sam na adresu 2-3 minuta prije dogovorenog i cekao sam ispred oko 20 minuta da mi odgovori na poruku. Kada sam dosao gore rekla mi je da oral naplacuje dodatno 20 KM iako pise da je uracunat u cijenu, ali hajde nije to problem odradili smo to i poceli sa seksom gdje je ona bukvalno legla na stomak a ja sam pokusavao odozgo nesto i sve vrijeme se izmicala i skupljala, trazio sam da stane normalno u doggy ni to nije mogla kao previse ju boli, na kraju ja rekao dobro platio sam ti i nista nisam zauzvrat dobio, i tu mi ona vrati pare, nisam htio platitit cak ni pusenje. Dok smo bili u sobi i pokusavali iskomunicirati nesto neko je kucao i zvonio na vrata...... Pritom ne zna engleski i svu komunikaciju smo vodili preko translatea. Kvalitetno gubljenje vremena.
Kolega to sto je neka nasa seljacina napala na vrata nije njen problem. E sad to sto nisi jebo kako treba kriv je nas goranboy. On je odvalio od kurca jedan kroz jedan 🤣🤣. Isto sam i ja prosao, pisao sam vec prije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh