NasaoI mene zanima postavio sam isto pitanje pre par dana.
Sam slike njene na adresaru koje su lose bas…tako
Da ti si bio vjerovatno u pravu tj. Da je dosla sa lenkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NasaoI mene zanima postavio sam isto pitanje pre par dana.
Ne sećam se, nisam je dodao, zbog očiglednih razloga.... Potražim pa prosledim.Kako se zove na IG
Ne idi bezvezeSta je sa Lenkom, kakva je ona, dajte neka iskustva
Slažem se potpuno…Ne idi bezveze
Stara se bome ni meni ne svidjaNe idi bezveze
Kolega to sto je neka nasa seljacina napala na vrata nije njen problem. E sad to sto nisi jebo kako treba kriv je nas goranboy. On je odvalio od kurca jedan kroz jedanTopla preporuka za zaobilazenje ovog oglasa. Javio sam se dogovorio sve uredno i brzo, stigao sam na adresu 2-3 minuta prije dogovorenog i cekao sam ispred oko 20 minuta da mi odgovori na poruku. Kada sam dosao gore rekla mi je da oral naplacuje dodatno 20 KM iako pise da je uracunat u cijenu, ali hajde nije to problem odradili smo to i poceli sa seksom gdje je ona bukvalno legla na stomak a ja sam pokusavao odozgo nesto i sve vrijeme se izmicala i skupljala, trazio sam da stane normalno u doggy ni to nije mogla kao previse ju boli, na kraju ja rekao dobro platio sam ti i nista nisam zauzvrat dobio, i tu mi ona vrati pare, nisam htio platitit cak ni pusenje. Dok smo bili u sobi i pokusavali iskomunicirati nesto neko je kucao i zvonio na vrata...... Pritom ne zna engleski i svu komunikaciju smo vodili preko translatea. Kvalitetno gubljenje vremena.
A da ti nisi od kakve casne sestre sin sto je guzi pop parokBrate ako jebes kurve kao i ja sto radim ne moras biti toliki debil da opravdavas njihove grdne i necasne rabote. Svako ko misli da kurva treba imati dijete i odgojiti ga, neka kupi dva metra spage, fino ode u parkic nadjes najljepsu granu pa hopa da ga gledaju dijeca i penzioneri u pobodnevnoj setnji.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|