BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Sto nebi bijo sretan sa zenom koja prije radila ovaj posao, sto jesi te zene toliko lose osobe ... Pa one zena zeljne ljubavi postavanja . Zasto nebi mogla biti najbolja zena svom muzu imati puno djece .. znas takvi pogani kometar
Zamisli druze ovako. Kisni novembarski dan, bolnicka soba, u njoj su par medicniskih radnika sa maskom i gospodja koja se poradja. Doktor pripremi sve i ocekuje da izvuce bebu na svijet, da nova buduca osoba dobije zivot. Kada ono kurac, beba iz picke izleti kao Milica 7 sa tobogana, odraste i skonta da mu je majka bila KURVA

Zamisli druze ovako. Kisni novembarski dan, bolnicka soba, u njoj su par medicniskih radnika sa maskom i gospodja koja se poradja. Doktor pripremi sve i ocekuje da izvuce bebu na svijet, da nova buduca osoba dobije zivot. Kada ono kurac, beba iz picke izleti kao Milica 7 sa tobogana, odraste i skonta da mu je majka bila KURVA
Joj jesi smeće teško, ljudi rade mnogo gore stvari od jebačine za pare MRŠ

Dosad mislijo ovde budala al ovde nesto gore dobro dobro poremecene osobe. Poremecene osobo ko dosadno u zivotu nasle forumu ljubavni ljece svoju boles odve

Topla preporuka za zaobilazenje ovog oglasa. Javio sam se dogovorio sve uredno i brzo, stigao sam na adresu 2-3 minuta prije dogovorenog i cekao sam ispred oko 20 minuta da mi odgovori na poruku. Kada sam dosao gore rekla mi je da oral naplacuje dodatno 20 KM iako pise da je uracunat u cijenu, ali hajde nije to problem odradili smo to i poceli sa seksom gdje je ona bukvalno legla na stomak a ja sam pokusavao odozgo nesto i sve vrijeme se izmicala i skupljala, trazio sam da stane normalno u doggy ni to nije mogla kao previse ju boli, na kraju ja rekao dobro platio sam ti i nista nisam zauzvrat dobio, i tu mi ona vrati pare, nisam htio platitit cak ni pusenje. Dok smo bili u sobi i pokusavali iskomunicirati nesto neko je kucao i zvonio na vrata...... Pritom ne zna engleski i svu komunikaciju smo vodili preko translatea. Kvalitetno gubljenje vremena.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh