Adresar ne znam jel ikad sta bilo tacno tako da cudno je malo…pa jel ti odg istaJel bio neko kod ove https://seksi-adresar.co/oglas/ema-novi-broj/?
Ne traži xBon, čini se ok, al ne znam jel' ova da slika ili je nešto deseto..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Adresar ne znam jel ikad sta bilo tacno tako da cudno je malo…pa jel ti odg istaJel bio neko kod ove https://seksi-adresar.co/oglas/ema-novi-broj/?
Ne traži xBon, čini se ok, al ne znam jel' ova da slika ili je nešto deseto..
Udala se,zivi u BLZna li neko sta je sa lanom dugo bila kod kafica garden na starcevici…da li je ta cura u bl jos i radi li uopste
Odgovorila uredno, uživo plaćanje, 100e sat, ima ful ponudu, zvuči ok, al izgleda previše dobro na slikama pa sam skeptičanAdresar ne znam jel ikad sta bilo tacno tako da cudno je malo…pa jel ti odg ista
Previše dobro da bi bilo istinito, ali ko zna. Ako si je već kontaktirao, idi pa provjeri uživo.Odgovorila uredno, uživo plaćanje, 100e sat, ima ful ponudu, zvuči ok, al izgleda previše dobro na slikama pa sam skeptičan![]()
Ma brat sigurno nije pitao već pročitao da se ne pominje xbon. Obično ne stave u oglas već kad se javiš traže. Dešavalo se meni da ne traže dok nedođem na adresu, da adresu i sve to, ja dođem kad onoo traži bon jebem li mu sve živo.Adresar ne znam jel ikad sta bilo tacno tako da cudno je malo…pa jel ti odg ista
Pazi da ne dođeš tamo na adresu pa zatraži. Popizdeo sam kad se meni desilo. U fazonu neki trik kao već si stigo pa psihički te motiviše daj da platim bon kad sam već tu... Takve treba nafatati i našamarati.Odgovorila uredno, uživo plaćanje, 100e sat, ima ful ponudu, zvuči ok, al izgleda previše dobro na slikama pa sam skeptičan![]()
ma ko je jebe brate otidji probaj i zrtvuj se za nas sve, ako nam se vise ne javis smatracemo da je neki brkati kamiondzija otvorio vrataOdgovorila uredno, uživo plaćanje, 100e sat, ima ful ponudu, zvuči ok, al izgleda previše dobro na slikama pa sam skeptičan![]()
Brinetica lana?Udala se,zivi u BL
DaBrinetica lana?
Jest se brat usrećio….
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|