Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se sa tim. U Austriji i Njemackoj imas bordela na svakom coksu a djevojke su kao sa razglednice, nevjerovatno koliko su dobre i to sve za 50 e da biras koju zelis. Ovdje se ne isplati baviti tim sportom em je skupo em djevojke su lose. I Bl svakog vikenda ima kombi koji vozi za Austriji po tom pitanju. Druzenje, izlet i avantura sve u jednom danu.Tako je care...odes do Vilaha malo nije daleko. I dobijes kvalitetno opustanje
.
Ma care i sponzorusa je jeftinija od ovih samo kad stavis na papir. Neku ces odvesti na klopu ili gotiviti sta znam s'cim ali te barem nece uvuci u posteljinu gdje ih je prevrnula 10 za par sati i pokupis od raznih one smradove i obaline. Negdje treba i to racunati
Jeeeeebigaaa kakva je godina dobro jeSta je ovo ljudi u bl ni jedna ne odgovara na poruke. Traze po 100-200 €, a nece ni da se javi
Kineskinje cim pise 70 evra lose kroz
Neko bio?
Salje adresu, a istu dobio od 2 pre nje... zanima me je li kineskinja ili nesto prihvatljivo
Naravno da je laznjak 70 evra takva picka hahhahahhaahhaahahha
da bi jebo veci, moras trazit/pitatDa li je neko bio sa veci_31278
Nemoj da te navlače, ispast ce budala. Sigurno ti na Instagramu odgovoriti nece. Ona i ako radi radi po preporuci.Da li je neko bio sa veci_31278
Ej, nije vise maserka iz Celinca u Vrbanji (bila je tamo dugo). Sada se premjestila u Borik pa je blize i lakse. Uvijek dobra masaza bude.Pozdrav raja, da li je aktivna i dalje maserka iz Celinca? Ako jeste moze li neki kontakt i smjernice, mozete mi se privatno javiti. Hvala
jel samo masaza ili ?Ej, nije vise maserka iz Celinca u Vrbanji (bila je tamo dugo). Sada se premjestila u Borik pa je blize i lakse. Uvijek dobra masaza bude.
masaza i sretan zavrsetak na kraju. ne bismo je spominjali ovdje da je samo masaza. ali nema pipanja i skidanja, samo ona tebe masira +jel samo masaza ili ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|