BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Nije taj majmun, taj je pametan. Ja sam majmun koji od plate izdvajaja, što bi se reklo od usta da bi umočio. A nosim cipele stare 2 godine. A brat ako je to tačno sto ovi pišu, je mrčio za džabe, sto sam ja plaćao 150-200-250€.
Druže Sapas ili kako već, javi se drugu :)
Javi se se Sepeš svom alter egu Pa zajedno u kurvarluk. Svakako slican stil pisanja imate. Samo kad ljudi uporede primjetice.... I da pita Ivana koji tvoj drug joj je decko posto nema decka?

I carevi moji da vam braca vasa nesto kazu.. Svi ste potrosno meso koje finansira razne djevojke. Mislite da vas vole,ma kurac vas vole...sazvacu i ispljunu. A vi kuci idete olaksani za nesto za sta neko radi sedam dana. Naravno treba se olaksati ponekad i izgotiviti sa kvalitetnom robom . Ali ne postati zavisnik i ici kod njih 50 u tri mjeseca da bi pisali recke kako ste jebači. Pa one danas prevrnu njih 10 a mi padnemo posle pola sata ili sat🤣. I ko je onda jebac? Toliko dobrih macki po gradu ima pokusaj kod 20 kod jedne ces proci i bolje tu jednu finansiraj...ćoro ne moze jedino em ćorav em krive noge ali vazno je da se krsti i nosi krst ko pravi vjernik. Vjerovatno i posti i zna i pjesmice crkvene. Eto braćo napaćena lešinarska malo se prokontajte i stavite na sto koliko ste keša pravog potrošili a šta ste mogli sa tim napraviti. Ljube vas braća lešinarska

Jel neko stupio u kontakt sa ove 2 carioce sa EGE, makedonski brojevi,djeluje kao lažnjak..
I ova crnka Sara sa AS oglasa jel zna neko nesto o njoj?

Nije taj majmun, taj je pametan. Ja sam majmun koji od plate izdvajaja, što bi se reklo od usta da bi umočio. A nosim cipele stare 2 godine. A brat ako je to tačno sto ovi pišu, je mrčio za džabe, sto sam ja plaćao 150-200-250€.
Druže Sapas ili kako već, javi se drugu :)
Meni je mudro govorio jedan stari Šiptar dok sam bio klinac: Sine nikada nemoj da ti je žao potrošiti pare na pičku i putovanje. To možeš ganjati samo dok si mlad i dok ti se diže.

I carevi moji da vam braca vasa nesto kazu.. Svi ste potrosno meso koje finansira razne djevojke. Mislite da vas vole,ma kurac vas vole...sazvacu i ispljunu. A vi kuci idete olaksani za nesto za sta neko radi sedam dana. Naravno treba se olaksati ponekad i izgotiviti sa kvalitetnom robom . Ali ne postati zavisnik i ici kod njih 50 u tri mjeseca da bi pisali recke kako ste jebači. Pa one danas prevrnu njih 10 a mi padnemo posle pola sata ili sat🤣. I ko je onda jebac? Toliko dobrih macki po gradu ima pokusaj kod 20 kod jedne ces proci i bolje tu jednu finansiraj...ćoro ne moze jedino em ćorav em krive noge ali vazno je da se krsti i nosi krst ko pravi vjernik. Vjerovatno i posti i zna i pjesmice crkvene. Eto braćo napaćena lešinarska malo se prokontajte i stavite na sto koliko ste keša pravog potrošili a šta ste mogli sa tim napraviti. Ljube vas braća lešinarska
Ove postulate možeš primjeniti na gotovo sve sponzoruše koje su jedan od trade mark-ova Banjaluke. Otkrio si toplu vodu.

Ove postulate možeš primjeniti na gotovo sve sponzoruše koje su jedan od trade mark-ova Banjaluke. Otkrio si toplu vodu.
Care ako nisi primjetio mnogi izgleda za toplu vodu ne znaju. Postulat je namijenjen da ne treba biti bijednik i da svaku picku placate za pola sata zadovoljstva. Bolje je i za sponzorusu odvojiti pa nece ti štopati vrijeme na štopericu. Već ce kvalitetno vrijeme barem provesti. Ako niste sposobni za to onda jbg placajte i dalje razne babe,tranvestite i da vas istjeraju iz sobe cim svrsite za 3 min. Nije to demagogija vec realnost kad covjek procita iskustva ovde koja prolazite. A drugo care ovo sam napisao da malo dođete u pamet. Ćoravi nam je prioritet...zbog njega uskoro necete imati šta ni jebati. Ziv i zdrav bio. Piss

Zato brate odeš jednom ili dva puta godišnje u Austriju i izgotiviš se ko čovjek. A od sponzoruše da bi dobio pičke moraš dooobro da se isprsiš finansijski...inače se ne bi zvale sponzoruše - one što traže sponzora, a ne jebača. Njih sasvim zadovoljava 5 cm dužine (dužina kreditne kartice za neupućene ;) )

Zato brate odeš jednom ili dva puta godišnje u Austriju i izgotiviš se ko čovjek. A od sponzoruše da bi dobio pičke moraš dooobro da se isprsiš finansijski...inače se ne bi zvale sponzoruše - one što traže sponzora, a ne jebača. Njih sasvim zadovoljava 5 cm dužine (dužina kreditne kartice za neupućene ;) )
Tako je care...odes do Vilaha malo nije daleko😄. I dobijes kvalitetno opustanje😄.
Ma care i sponzorusa je jeftinija od ovih samo kad stavis na papir. Neku ces odvesti na klopu ili gotiviti sta znam s'cim ali te barem nece uvuci u posteljinu gdje ih je prevrnula 10 za par sati i pokupis od raznih one smradove i obaline. Negdje treba i to racunati

Pozdrav. Na EGS sam našao Ivanu a kako dolazim u BL poslovno da "ubijem" vrijeme. Vaše iskustvo? Ili ako imate neki bolji prijedlog, pošaljite kontakt

Tako je care...odes do Vilaha malo nije daleko😄. I dobijes kvalitetno opustanje😄.
Ma care i sponzorusa je jeftinija od ovih samo kad stavis na papir. Neku ces odvesti na klopu ili gotiviti sta znam s'cim ali te barem nece uvuci u posteljinu gdje ih je prevrnula 10 za par sati i pokupis od raznih one smradove i obaline. Negdje treba i to racunati
kako se kreću cene tamo i ponuda?

100% platis i zaboravis ti nju i ona tebe.. Sponze se nemos rijesit :)

Slažem se sa tim. U Austriji i Njemackoj imas bordela na svakom coksu a djevojke su kao sa razglednice, nevjerovatno koliko su dobre i to sve za 50 e da biras koju zelis. Ovdje se ne isplati baviti tim sportom em je skupo em djevojke su lose. I Bl svakog vikenda ima kombi koji vozi za Austriji po tom pitanju. Druzenje, izlet i avantura sve u jednom danu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh