Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel Gorana ili Jelena odluči se?Dali Jelena Zrnic radi jos znali se sta
Svejedno je trebaju mi obe ako nadjem jednu tuje I drugaPa jel Gorana ili Jelena odluči se?
Prijatelju i meni to neide u glavu ..samo neznam sta ce za koju godinu kad se priblizi 40im oce li onda biratiCao Ljudi, sta je sa ovom Ines neće nikada da odgovori? A stalno se reklamira i mjenja slike. Razumijem da bira i da ima stalne musterije ali kako može birati ako ne odgovari nikada.
Imas vise komentara o njoj - ono najvaznije je pozitivan pristup,nema arogancie max se dajeJeli cemu ova Snijeza, ne izgleda bas privlacno na slikama..nije skupa, ali ako ima neko da je bio s njom da opise vrijedi li
Ma kad neko meni nece da odgovori,prebacim se dalje,sta imam pisati ako nece da odgovoriCao Ljudi, sta je sa ovom Ines neće nikada da odgovori? A stalno se reklamira i mjenja slike. Razumijem da bira i da ima stalne musterije ali kako može birati ako ne odgovari nikada.
Iskreno da ti kazem, vrijedi svaku marku. Nije nivo atraktivnosti kao neki napucani modeli, ali kad pocne da radi, moras je ti zaustavljati. Sve u svemu, dobijes (bar po mom misljenju) dobro iskustvo kurve u old school smilslu - imas je za seks, ali i za razgovor i moze se opusteno komunicirati s njom, dodjes, odradis i poslije svako na svoju stranu.Jeli cemu ova Snijeza, ne izgleda bas privlacno na slikama..nije skupa, ali ako ima neko da je bio s njom da opise vrijedi li
Pa bas to, ali jebes ga msm i ta Ines prva puno jede govna. Koji se kurac moj oglasava po sajtovima stalno i ne odgovara ti nikada kada joj pises. Mislim druze, nije joj picketina od zlata, em trazi 500KM em jede govna.Ma kad neko meni nece da odgovori,prebacim se dalje,sta imam pisati ako nece da odgovori
Posaljem jednom eventualno 2x poruku i cao
Kad sam bio kod Lane brinetice npr.kaze ima pacenika po godinu dana pisu nikad odogovor nisu dobili,sami sa sobom se dopisuju
Sve tacno i sve si u pravu ali tacno je i to da jePa bas to, ali jebes ga msm i ta Ines prva puno jede govna. Koji se kurac moj oglasava po sajtovima stalno i ne odgovara ti nikada kada joj pises. Mislim druze, nije joj picketina od zlata, em trazi 500KM em jede govna.
Pa jebi ga stoka smo. Ali dolazice nove, covjek treba da saceka. Mada bilo bi dobro da sto vise nas zove neku da dodje kod nas. Recimo ona Baby iz Mostara, vidim da je bila skoro u Tuzli. Ako joj se sto vise nas javi, mozda dodje kod nas.Sve tacno i sve si u pravu ali tacno je i to da je
Bukvalno jedina u bl…jbg
Ne branim ines alPa jebi ga stoka smo. Ali dolazice nove, covjek treba da saceka. Mada bilo bi dobro da sto vise nas zove neku da dodje kod nas. Recimo ona Baby iz Mostara, vidim da je bila skoro u Tuzli. Ako joj se sto vise nas javi, mozda dodje kod nas.
Jel valja ena jesi bio kod njeNe branim ines al
Moze joj se…13 kao profila na sajtu a ima samo ona da je tu i ena koja dodje petak-nedelju svaki drugi vikend…tu je jos snjeza i ivana…ako sam propustio neku nek kaze neko
Ma bomba mozda cak i bolja od ines ali dolazi iz sarajeva petkom i bude do nedelje istoJel valja ena jesi bio kod nje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|