BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Cao Ljudi, sta je sa ovom Ines neće nikada da odgovori? A stalno se reklamira i mjenja slike. Razumijem da bira i da ima stalne musterije ali kako može birati ako ne odgovari nikada.

Cao Ljudi, sta je sa ovom Ines neće nikada da odgovori? A stalno se reklamira i mjenja slike. Razumijem da bira i da ima stalne musterije ali kako može birati ako ne odgovari nikada.
Ma kad neko meni nece da odgovori,prebacim se dalje,sta imam pisati ako nece da odgovori
Posaljem jednom eventualno 2x poruku i cao
Kad sam bio kod Lane brinetice npr.kaze ima pacenika po godinu dana pisu nikad odogovor nisu dobili,sami sa sobom se dopisuju

Jeli cemu ova Snijeza, ne izgleda bas privlacno na slikama..nije skupa, ali ako ima neko da je bio s njom da opise vrijedi li
Iskreno da ti kazem, vrijedi svaku marku. Nije nivo atraktivnosti kao neki napucani modeli, ali kad pocne da radi, moras je ti zaustavljati. Sve u svemu, dobijes (bar po mom misljenju) dobro iskustvo kurve u old school smilslu - imas je za seks, ali i za razgovor i moze se opusteno komunicirati s njom, dodjes, odradis i poslije svako na svoju stranu.
Grozno je kad je prostitutka smor u prici i samo melje nesto sto te ne zanima tj. placas je a ona te iscrpljuje. To nije slucaj kod Snjeze. Samo otidji i uzivaj.

Ma kad neko meni nece da odgovori,prebacim se dalje,sta imam pisati ako nece da odgovori
Posaljem jednom eventualno 2x poruku i cao
Kad sam bio kod Lane brinetice npr.kaze ima pacenika po godinu dana pisu nikad odogovor nisu dobili,sami sa sobom se dopisuju
Pa bas to, ali jebes ga msm i ta Ines prva puno jede govna. Koji se kurac moj oglasava po sajtovima stalno i ne odgovara ti nikada kada joj pises. Mislim druze, nije joj picketina od zlata, em trazi 500KM em jede govna.

Pa jebi ga stoka smo. Ali dolazice nove, covjek treba da saceka. Mada bilo bi dobro da sto vise nas zove neku da dodje kod nas. Recimo ona Baby iz Mostara, vidim da je bila skoro u Tuzli. Ako joj se sto vise nas javi, mozda dodje kod nas.
Ne branim ines al
Moze joj se…13 kao profila na sajtu a ima samo ona da je tu i ena koja dodje petak-nedelju svaki drugi vikend…tu je jos snjeza i ivana…ako sam propustio neku nek kaze neko

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh