BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Prošli put ista agencija bila. Dogovor bio lagan. Ta ruskinja meni bila super. Ne znam sta se promjenilo ali ovaj put nisam mogao termin dobiti. Dobio sam alike i cijenu ali termin ne. Pa ako je neko slucajno bio neka javi.

Ako ima neko da salje pare, bon, novac unaprijed ili razmislja da to uradi; jebem ti oba roditelja sto te napravise tako retardiranog, djecu ti svoju nadzivio i zakopao. I mrtve ti jebem. Sportski pozdrav.

Ako ima neko da salje pare, bon, novac unaprijed ili razmislja da to uradi; jebem ti oba roditelja sto te napravise tako retardiranog, djecu ti svoju nadzivio i zakopao. I mrtve ti jebem. Sportski pozdrav.
Najjace kad cujem da neko na pumpi ili marketu prije mene u redu, kupuje xbon(a po njemu se vidi da nije vidio picke u zivotu)odma znam da je navucen sa strane sajta😂😂

Zna li iko ima li masaza happy end Banjaluka ili blizina? I da li ona cura celinac masaze samo masaza ili nesto vise ako neko zna

Nevidim svrhu oglašavanja na Syti of love za Banjaluku djevojaka -mislim na domace i poznate !! ako se ne javljaju na poruke ili imaju stalne klijente pa se drže njih -Ako su vec na sajtu i to sa prejakom cijenom pa bar odgovorite na poruke .

Pozdrav svima ! Ima li neko neku curu za preporuku ili privatni broj od neke da cibne u DM. Bio bi puno zahvalan. Banja Luka hvala

Ako može iskren odgovor od ljudi koji su bili sa Ines. Da li su ono njene slike, tj da li je ono ona na slikama? I kakva je ovako kada se bude sa njom. Poskupa jeste ali ako je onakvo tijelo i ako nije nesto previse uobražena ne bi žalio para. Hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh