Ma to je ta ja se dopisivo s njom…iza 5 rekla da dolazi…al ja nisam mogo iza 5…bulevar cara dusana tako mi reklaMislim da ipak nisam. +998 99 374 46 89
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je ta ja se dopisivo s njom…iza 5 rekla da dolazi…al ja nisam mogo iza 5…bulevar cara dusana tako mi reklaMislim da ipak nisam. +998 99 374 46 89
Jel ta ulica stan neki?Ma to je ta ja se dopisivo s njom…iza 5 rekla da dolazi…al ja nisam mogo iza 5…bulevar cara dusana tako mi rekla
Ona brazilka sto piše da je sada u BL.Ljudi jel nekom Sofia sa EGE odgovorila?
Nista taj profil ali layla je tuOna brazilka sto piše da je sada u BL.
Hahha…da moguce men tvrdi da nije da je druga kao sad dosla al nisam otiso kad sam vidio sliku onu kao gdje smjestenoSamo brza informacija za forum, koliko god mijenjaju one profile i brojeve na EGE, i dalje ista kineskinja radi u Srpskoj ulici.
Jeste da je jeftino otici i osloboditi se napetosti, ali bilo bi lijepo vidjeti nesto mladje - opet ona teta 40+ kuka.
Sve je moguce. U sustini svaka tamo radnica servisira po nekoliko brojeva i profila. Drugi put vec kad tamo udjem u apartman, pa imaju 4 sobe, iz jedne sobe proviri neka nasa zena (vidis joj na faci da je balkanka) i bez teksta samo osacuje ko je usao i zatvori vrata. IZgleda dodatna provjera ko ulazi i se muva.Hahha…da moguce men tvrdi da nije da je druga kao sad dosla al nisam otiso kad sam vidio sliku onu kao gdje smjesteno
Amy profil sa ege top treba…ali sliku mi poslase gdje su kinezi zato nisam otiso…sad ne znam jbgSve je moguce. U sustini svaka tamo radnica servisira po nekoliko brojeva i profila. Drugi put vec kad tamo udjem u apartman, pa imaju 4 sobe, iz jedne sobe proviri neka nasa zena (vidis joj na faci da je balkanka) i bez teksta samo osacuje ko je usao i zatvori vrata. IZgleda dodatna provjera ko ulazi i se muva.
Nema takve u BL. Vjerovatno si sve sanjao.
Aha famozna ta Layla izgleda nemozes doci na red lako barem u njezinom inboxu a kamoli za termin hahaha pisem satra seNe valja ni jedna,al zato stigla je opet Layla![]()
Ja sam bio kod Ane sto radi samo pusenjeNeko bio kod ove nevene sa oglasa as…kao samo pusenje
Nije sanjao ima Ruskinja na bulevaru. Samo moje iskustvo nije ni blizu njegovog. Pusi ga sa kondomom, vrlo kratko. On noj svrsio u usta nije mu nista rekla ja svrsim po guzovima zamalo mi muriju nije zvala. Spominje doktore ko ce mi platit lijecenje ako se razbolim itd. Pobjego od budale. Slike su joj fotosopirane mozete je naci na euro eskort pod imenom Sveta. U sustini nista posebno bolje da sam kod Ene otisao, jebo me otac. Moradoh ovo i da platimNema takve u BL. Vjerovatno si sve sanjao.
Ena je bomba da samo tezak dogovor posto…a ja bio dogovorio i rekla mi kao ipak ne moze danasNije sanjao ima Ruskinja na bulevaru. Samo moje iskustvo nije ni blizu njegovog. Pusi ga sa kondomom, vrlo kratko. On noj svrsio u usta nije mu nista rekla ja svrsim po guzovima zamalo mi muriju nije zvala. Spominje doktore ko ce mi platit lijecenje ako se razbolim itd. Pobjego od budale. Slike su joj fotosopirane mozete je naci na euro eskort pod imenom Sveta. U sustini nista posebno bolje da sam kod Ene otisao, jebo me otac. Moradoh ovo i da platim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|