BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

^^
Još da dodam da je debela zaista Ruskinja/Ukrajinka, šta li već...

Čisto da znate da to nisu ovi sa Azijatkinjama što vrte milion neverifikovanih profila po cijeloj BiH.

Bio sam veceras kod Lune/Mel sa EGE, sto se tice dogovora sve je bilo laganica, engleski govori jako lose, izgleda isto kao na slikama, jedino sto tamo pise da ima 35 a meni je rekla da ima 43, Sto se tice akcije jako je lose ne trudi se uopste samo legne, bili smo i u dogiju ali nije htjela uopste da se postavi normalno nego nekako kao da je samo sjela na mene i to dok sam ja bio na koljenima😵, ono sto mi je najgore ispalo je to sto me je pocela ljubiti u toku predigre i ja sam okej sa tim, ali par minuta poslije toga sam osjetio neku gorčinu u ustima i to je onda postalo tako jako da sam samo navalio da svrsim i da bjezim od nje, kad sam svrsio rekla mi je da odem u wc i kad sam otisao vidim korpu za smece koja je skoro do vrha puna kondona i papira, otisao sam od nje i na putu do kuce sam sve vrijeme pljuvao da izbacim onaj ukus iz usta...... Ne pojavljujem se vise kod doticne

Slicno iskustvo sam imao sa doticnom, samo bez tog dijela oko ljubljenja. Ne bih preporucio odlazak osim ako nekome bas nije hitno pa da ne moze nesto drugo sacekati.

Cije broj 065-266-245?
Iskustva?
I mene zanima. Porukom se predstavila kao Jelena 30 god. 150 KM sat. Meni izgled i nije bitan, bitna samo ljubaznost. Bio sam samo kod Snjeze i Ivane. Snjeza sve super osim cijene 300 KM za sat ali kako za koga,za nekoga ko ima firme,kamione itd. Za njega to nije nistа. Ivana oral ok,ljubaznost super,isto stan uredan, sex i izgled onako tu i tamo.
Za ostale ne znam, nisam isao, nek su i najljepse, po meni moja jedna radna sedmica i vise za pola sata i jedan sat ceifa, neka hvala.

I mene zanima. Porukom se predstavila kao Jelena 30 god. 150 KM sat. Meni izgled i nije bitan, bitna samo ljubaznost. Bio sam samo kod Snjeze i Ivane. Snjeza sve super osim cijene 300 KM za sat ali kako za koga,za nekoga ko ima firme,kamione itd. Za njega to nije nistа. Ivana oral ok,ljubaznost super,isto stan uredan, sex i izgled onako tu i tamo.
Za ostale ne znam, nisam isao, nek su i najljepse, po meni moja jedna radna sedmica i vise za pola sata i jedan sat ceifa, neka hvala.
Meni na viber izlazi slika neke zene sa djecom

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh