Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niska, sitna, nista posebno. Male sisiće ima.I ja se pitam, sta je tebi nudila sve?
Pozz,u kojem dijelu grada/ulici trenutno ova brazilka ordinira?Slicno iskustvo sam imao sa doticnom, samo bez tog dijela oko ljubljenja. Ne bih preporucio odlazak osim ako nekome bas nije hitno pa da ne moze nesto drugo sacekati.
I mene zanima. Porukom se predstavila kao Jelena 30 god. 150 KM sat. Meni izgled i nije bitan, bitna samo ljubaznost. Bio sam samo kod Snjeze i Ivane. Snjeza sve super osim cijene 300 KM za sat ali kako za koga,za nekoga ko ima firme,kamione itd. Za njega to nije nistа. Ivana oral ok,ljubaznost super,isto stan uredan, sex i izgled onako tu i tamo.Cije broj 065-266-245?
Iskustva?
Meni na viber izlazi slika neke zene sa djecomI mene zanima. Porukom se predstavila kao Jelena 30 god. 150 KM sat. Meni izgled i nije bitan, bitna samo ljubaznost. Bio sam samo kod Snjeze i Ivane. Snjeza sve super osim cijene 300 KM za sat ali kako za koga,za nekoga ko ima firme,kamione itd. Za njega to nije nistа. Ivana oral ok,ljubaznost super,isto stan uredan, sex i izgled onako tu i tamo.
Za ostale ne znam, nisam isao, nek su i najljepse, po meni moja jedna radna sedmica i vise za pola sata i jedan sat ceifa, neka hvala.
Greska nisam dobar broj ukucaoMeni na viber izlazi slika neke zene sa djecom
To je sve jedna osoba, kineskinja vjerovatnoLina EGE ili Nana, da nije bio neko? Ili ih živi jedno 40 u tom stanu u Jevrejskoj?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|