BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Bio kod nje u februaru, javio joj se dan prije i pitao moze li u 14h i ona kaze da moze, sutra mi se pola sata prije dogovorenog ona javi i pita mozemo li pomjeriti za 15, ja kazem ok moze, onda isto oko 15 ona pita mozemo li pomjeriti za 16 i 30, i ja i tu kazem moze nije problem, i za divno cudo tad mi nije otkazala termin, kad sam usao sve je bilo super, cura super izgleda dupe savrseno sise ok, oral perfektan, nije me pozurivala niti gledala na sat. Onda sam kasnije vidio ovdje na forumu da je neki lik isto sa njom pisao i sve dogovorio fino a onda mu je samo prestala odgovarati....
Tako da mogu reci da sam ja imao srece taj dan da se dogovorim sa njom.
Eto nadam se da sam ti pomogao
Koja joj je tarifa?

Bio danas kod Layle izgled 10/10, apartman odlican, oral nije los, cura je bas niska ali je bomba...Sve poze mogu, nije gledala na sat ali bas lose glumi sto mi se nije svidjelo, stenje kao da je crnac jebe 🤣 cim ga je krenula pusiti skinula je stikle, haltere, grudnjak i tange, kada sam zavrsio samo govori jesi li umoran nemoj se zuriti, platio sam i izasao ( ko voli dobru glumu svidjece mu se) . Ipak bi radije ponovo dao vise para i otisao kod Ines, ko je bio zna o cemu govorim.
Moze br od Layle

Postoji li osoba koja je dogovorio ovu claudiu…neko je samo napisao da trazi selfi…ali da li je iko poslo taj selfi i nasao se sa njom i malo da opise kakva je jer nikad nije odg pa ne znam jel supljak il ne

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh