BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Veceras sam bio kod Layle, sta da vam kazem... Vec ima komentara prethodnih o njoj. Mala brazilka sise top guza prsti perje, cura trenira. Radi sve poze pusi top. Uzeo sam 45 minuta ostao vise od sat. Malo se naljutila kad je skontala ali boze moj :D. U svakom slucaju posjetiti ko god moze kaze da uskoro odlazi. Broj +44 7555 951207

Veceras sam bio kod Layle, sta da vam kazem... Vec ima komentara prethodnih o njoj. Mala brazilka sise top guza prsti perje, cura trenira. Radi sve poze pusi top. Uzeo sam 45 minuta ostao vise od sat. Malo se naljutila kad je skontala ali boze moj :D. U svakom slucaju posjetiti ko god moze kaze da uskoro odlazi. Broj +44 7555 951207
Je l trazila selfi?

Mnogi su pitali za Snježu, ovako, izgled i cijenu necu komentaristi, stvar ukusa i platežne sposobnosti... Ali da mogu neku nagradu dati za najbolju performerku kao što EWN dodjeljuje, od svih žena sa kojih sam do sada bio, tu nagradu bih dao njoj. Cura ima energiju i trudi se, što tražiš to radi, i kao ni jedna druga ne čeka samo da ti vidi leđa (bar to ne pokazuje), dok ti možeš ti može i ona, ne pušta ga 😁...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh