Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XbonJel bio neko sa Sanjom iz Banja Luke, kakva su iskustva, da li je scam https://seksi-adresar.co/oglas/sanja-3/
Nadam se da je neki debeli čikica na aparatima jer mi ona cura na slikama ne djeluje kao neko za ove stvari
Nikakva,bolje ne idi,uzece ti pare a nista joj se ne da raditi, katastrofaKakva je Sara ( dorina drugarica) , iskustva?
Meni je cudno da se iko i dogovorio ista sa njom, ja kad sam je kontaktirao uvijek mi se javi par sati kasnije ili dan kasnije i tako sam par puta pokusao se dogovoriti i odustanem. Vidim odmah da se ne trudi pretjerano oko musterija.....Nikakva,bolje ne idi,uzece ti pare a nista joj se ne da raditi, katastrofa
Bio ja, meni je vrata otvorila stara debela kineskinja. Okrenem se i odem, ne bi je jebo da ona meni plati. Onda me njen pimp maltretirao pola sata porukama, spustio cijenu na 30km.
Samo InesSta ima na ege a da su iste kao na slikama onda?
Da uzas je ege…prije bilo tacno kolko tolko ne kontamSamo Ines
A ova Enna iz BL ?Samo Ines
Odlicna uz Ines jedina dobraA ova Enna iz BL ?
al se ne javlja već neko vrijeme...Odlicna uz Ines jedina dobra
Ja samal se ne javlja već neko vrijeme...
Odlicna je dobro izgleda, super ga pusi jedna od boljih. Ona dolazi sad jednom mjesecno u Banja Luku, obicno obnovi reklamu na city of love kad dođe. Dolazi četvrtkom, radi 2-3 dana.Ja sam
Bio 4 puta…5 put me blokira…jer kad sam doso rekla cekaj ima lik…ja se tu izbijem fino joj kazem sto tako primas odma
Jednog za drugim sacekacu reko pola sata pa onda…ona kao neces ti odredjivati i blokira me…a eto 4 puta bio…a sto se ne javlja ne znam to samo znam da je ona iz sarajeva i da cetvrtkom dodje a da nedelju ide kuci…eto
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|