Renaultżuco
Member
Ima li što u Gradiški
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi sta trazis.Je li bio neko sa ovom Katy, oglašava se na sexi adresaru i as iglasima?
Koje dodatne stvari, ja kad sam bio nije nista bilo u ponudi za doplatuSve zavisi sta trazis.
Bio sam par puta kod nje. Higijena super, sve se moze dogovoriti (dodatne stvari radi uz kompenzaciju), ali, kao sto je neko vec ovdje korektno istakao, izgled nije nesto, tijelo nije vrhunsko, mada nije debela.
Kad se sve uzme u obzir, malo je poskuplja za ono sta se dobije, ali sve zavisi sta trazis.
Bar je dogov brz i lagan, pa javi joj se i probaj.
Nije ni meni nista nudila, ali sam pitao moze li to i to (sta ja volim). Moze, ali cijena je veca. Pa se dogovorimo, mozda malo spusti, ali dobijao sam pravo iskustvo prostitutke.Koje dodatne stvari, ja kad sam bio nije nista bilo u ponudi za doplatu
XbonJel bio neko sa Sanjom iz Banja Luke, kakva su iskustva, da li je scam https://seksi-adresar.co/oglas/sanja-3/
Nadam se da je neki debeli čikica na aparatima jer mi ona cura na slikama ne djeluje kao neko za ove stvari
Nikakva,bolje ne idi,uzece ti pare a nista joj se ne da raditi, katastrofaKakva je Sara ( dorina drugarica) , iskustva?
Meni je cudno da se iko i dogovorio ista sa njom, ja kad sam je kontaktirao uvijek mi se javi par sati kasnije ili dan kasnije i tako sam par puta pokusao se dogovoriti i odustanem. Vidim odmah da se ne trudi pretjerano oko musterija.....Nikakva,bolje ne idi,uzece ti pare a nista joj se ne da raditi, katastrofa
Bio ja, meni je vrata otvorila stara debela kineskinja. Okrenem se i odem, ne bi je jebo da ona meni plati. Onda me njen pimp maltretirao pola sata porukama, spustio cijenu na 30km.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|