BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Je li bio neko sa ovom Katy, oglašava se na sexi adresaru i as iglasima?
Sve zavisi sta trazis.
Bio sam par puta kod nje. Higijena super, sve se moze dogovoriti (dodatne stvari radi uz kompenzaciju), ali, kao sto je neko vec ovdje korektno istakao, izgled nije nesto, tijelo nije vrhunsko, mada nije debela.
Kad se sve uzme u obzir, malo je poskuplja za ono sta se dobije, ali sve zavisi sta trazis.
Bar je dogov brz i lagan, pa javi joj se i probaj.

jel moze neko blokirati ovoga solunca retard posalje 5 poruka jednom za drugom, pa u usta te jebem retardirana, napisi sve u jednom postu, i stalno te jedno isto smaras, 87 stranica ima ova tema od toga ima 500 tvojih poruka

Sve zavisi sta trazis.
Bio sam par puta kod nje. Higijena super, sve se moze dogovoriti (dodatne stvari radi uz kompenzaciju), ali, kao sto je neko vec ovdje korektno istakao, izgled nije nesto, tijelo nije vrhunsko, mada nije debela.
Kad se sve uzme u obzir, malo je poskuplja za ono sta se dobije, ali sve zavisi sta trazis.
Bar je dogov brz i lagan, pa javi joj se i probaj.
Koje dodatne stvari, ja kad sam bio nije nista bilo u ponudi za doplatu

Koje dodatne stvari, ja kad sam bio nije nista bilo u ponudi za doplatu
Nije ni meni nista nudila, ali sam pitao moze li to i to (sta ja volim). Moze, ali cijena je veca. Pa se dogovorimo, mozda malo spusti, ali dobijao sam pravo iskustvo prostitutke.
Da ne gnjavim, ali vecina muskaraca voli da ide kod takvih ne zbog seksa (to mogu i drugdje dobiti) nego zbog tog uzbudjenja koje osjete kada imaju tu kontrolu, taj osjecaj da je njihova rijec alfa i omega u tom momentu. Isto kao sto placamo eskort dame puno para jer pruzaju taj osjecaj/iluziju bliskosti, njeznosti i odnosa, a to ne dobijemo ako nam popusi nega rugoba sa sjedista suvozaca.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh