Lik iz magle
Member
Otisao vcrs,i kad je otvorila samo napravio polukruzno na vratimaKo voli daleku istočnjačku filozofiju po povoljnoj cijeni (50€) i laganoj atmosferi, uz uvjek nove priče neka se javi. +387 66 956 978 (Banja Luka)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otisao vcrs,i kad je otvorila samo napravio polukruzno na vratimaKo voli daleku istočnjačku filozofiju po povoljnoj cijeni (50€) i laganoj atmosferi, uz uvjek nove priče neka se javi. +387 66 956 978 (Banja Luka)
max 35g ima ova,ljepuskasta,meni je dobra jer je skroz prirodna,i na sadasnju ponudu,nema pred zgradom cekanja ostalih.Meni je dala dva broja od kolegica koje nisu na oglasu za Sarajevo,ranije su sa njom dolazile neke starije koke i moglaje i trojkaBio sam na ljeto kod nje, kaže da ima 33 godine a rekao bih da ima 40 najmanje, veliko celulitno dupe i sise nikakve, naravno ima i stomačića i ružna je kao lopov (tada je bila jako tanka situacija u BL sa curama pa se sam zato odlučio da se ne okrenem i odem) što se tiče usluge sve je sa kondomom pa i oral, kad dođe do seksa samo se izvali na leđa i to je to, na svaki malo grublji potez vrišti (navodno od bolova), a što se tiče dogovora i ljubaznosti to je u pravu ovaj lik što je pisao o njoj.
Tada je koštala 100e, sada ne znam da li je dolazilo do promjene.
Što se mene tiče preporučujem zaobilaženje bar sada kada ima malo više cura u BL. Lp
U poslednjoj poruci koju sam napisao mislio sam na ove likove koji ovdje samo ostave broj djevojke bez ikakve recenzije, e sad kako si se ti pronašao ja stvarno ne znam@Ognjen 25 hvala što sa zanimanjem pratiš moje upise, polaskan sam, ali nemoj vaditi značenje iz konteksta![]()
Da li neko imao iskustvaU Banjaluci...Snjeza svaki dan od 8 do 20...viber poruka...poziv..066927363
Da li je neko imao iskustvaZgodna crna hercegovka u banjalici...poziv 063763545
Sve okDa li neko imao iskustva
Gdje kod mupaJel bio ko kod ovih kineskinja kod mupa? kakve su?
Iza Mupa. Ironija ziva, prostitucija cvjeta s pogledom na MUPGdje kod mupa
Vesna ima 60, krupna, plava, sve radi..U Mostaru nije nitko htio da plati nažalost, bila im je ružna i stara.Odakle je ta moze kontakt
Imas li kontaktVesna ima 60, krupna, plava, sve radi..U Mostaru nije nitko htio da plati nažalost, bila im je ružna i stara.
Pušenje bilo oko 50 km...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |