BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

A sad ozbiljne stvari...

Bio sam u subotu sa djevojkom Vlada sa EGE (Ruskinja). Odlučio sam da bojkotujem Brazilke nakon par negativnih iskustava (jedino Layla je bila super). 😄 Ruskinje su uvijek top. U gradu je i Tonya, zapravo mislim da su njih dve povezane (ista agencija). I ona je takođe super, ali ova Vlada je jedna od ljepših djevojaka sa EGE koja je bila u BL. Slike na profilu su joj niđe veze, ljepša je uživo (važi i za Tonyu). Može vam i poslati sliku ako zatražite. Kao što rekoh djevojka je nasmijana, sitnije građe, lijepa, sa plavim očima. Najbolji oral ikad i deep throat. Može i pola sata (€130 / 260 KM).
A gdje se ta nalazi ...u kojem gradu...
 
Bio sam konacno kod snjeze.. djevojka je citavo vreme dominieala...vedra nasmijana...odusevila me svojojm zenskim i ljudskim ponasanjem...oral...fantastican......ljubi se...miluje..mazi se...radi 69...postavlja se po mojim zeljama...da sve saberem sa snjezom je dozivljaj...koji se pamti...sigurno cu ju opet posetiti....
Reci Solunac kakva je Snježa....opiši....
 
Četvrtak:

Petak:



Subota:


Liče, smaraš sa ovim spamom. Čisto sumnjam da ona ne zna do par sati unaprijed da će ostati u BL, pa napiši fino od kada do kada je u BL i ćao.

''Zgodna crna hercegovka'' izgleda tako da bi trebalo ona meni da plati za seks. Kad mi je otvorila vrata, samo sam se okrenuo i otišao. Toliko o njoj. :sleep:

Uvijek ramišjam da li da pišem loše recenzije o bilo kome, više sam za to da pohvalim neku curu ako je odlična, ovo sam uradio zato što si smorio sa njom za medalju. Pri tome, nisam lagao, već napisao iskreno mišljenje.
slazem se,mrsava,neuredna i neugledna
 
Hahhahaa kaze 220 u bl...a ne mozes na ogasu sas nac 5 da su prave u vrh glave

Striptiz klub "Caribic" ispod hotela "Cetojevic", nije bas da je to nekakva tajna.

 
Pozdrav svima. Ovdje sam novi član.. moze li neko odgovariti radi li Sneza cuo sam da je jedino ona stalna u BL. Kakva je i kolika je cijena. Pozzzz
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh