Tonitoni80
Member
New item by Intimo x
photos.app.goo.gl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista dok su ove vrucineJebe li iko ista u bl
Banja Luka dolazim 15og i ostajem do 19og tj. Radicu do 18og navece do 21.
Pisite tek od 15og jer ne mogu prije odgovarati
066-141-783 whatsapp
#crnka
Pise fino "Prvi kontakt poruka na WhatsApp broj 066 422 745 BANJA LUKA". Jesi li slao poruku?Ovaj broj Sto je tu Ne javlja se
Da Ali NistaPise fino "Prvi kontakt poruka na WhatsApp broj 066 422 745 BANJA LUKA". Jesi li slao poruku?
Aj pisiVi koji ste iz bl..koju bi iz grada guzili da mozete birati...moze u inbox ako ne zelite pisati imena javno ..ja imam neki spiak od 5 koje bi ubio od kurca bas
Posalji broj u priv?Jl bi mi mogao poslati neki kontakt od ove iz celinca u priv? Na odmoru sam par dana u BL pa bih otisao
Mozes li poslat broj od maserke iz celincaza snjezu i maserku iz celinca mogu potvrditi isto to.. ove iz superteske kategorije ne posjecujem, no ko voli OK.. e tu pod br. 3 /klinka nazalosrmt nisam uspio upoznati..
Koja ima i ja trebam za bl pa vi volio neku da pomazim moze ppPozdrav...ima li kakvih novih mirisa u bl..uskoro stizem u bl...revansirati cu se...moze u pp
Može li u pp?
Pozdrav da li mogu dobiti broj od maserke celinac?za snjezu i maserku iz celinca mogu potvrditi isto to.. ove iz superteske kategorije ne posjecujem, no ko voli OK.. e tu pod br. 3 /klinka nazalosrmt nisam uspio upoznati..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|