BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Da doprinesem temi.
Layla brazilka, trenutno nije tu. Djevojka top izgleda, sitnije gradje ali proporcionalna. Izuzetnu guzu ima, lijepa. Ugadja u svemu, seks, izuzetan, oral bez kondoma, masaza nakon svega, pa i kafica. Sve preporuke 9/10. Cijena 150 EUR sat, a zacesce posjete moze dogovor.
Bruna, brazilka, veeeelike guze. Koliko je Layla za njezan seks, toliko te Bruna tjera na drugo. Oral je losiji, ali kada napomenes da zelis bolje i da se da, promjeni metod. Seks je bas dobar, sve dopusteno, doggy je vrhunski zbog guze. Nije nesto komunikativna. Ja sam bio u jutarnjim satima. Cijena 150 EUR. Ocjena 7/10.
Ayla, mlada brazilka, nesto oko 20 godina. Vrlo seksi i izuzetno zgodna. Radila zajedno sa jenom malo mrsavijom. Trojka je bila opcija, probao, i zadovoljan, jer je tu bilo svega. Oral izuzetan, seks odlican. Nije trenutno u BL, ali dolaxi uskoro. Cijena 150 EUR sama 250 sa drugaricom. 9/10
INES, prelijepa djevojka, rekao bih da je u rirodi mnogo olja nego na slikama. Koliko je dobra toliko je dobar i odnos sa njom. Ocjena 10/10. Cijena 250.
Dragana, djevojka koja dolazi povreeno u BL. Iz Srbije. Izgled, solidan, grudi su malo losije. Seks solidan,oral isto. Dogovor lagan. Cijena sat 100 EUR. Ocejna 7/10.
Snjeza, svi o njoj govore, misljenja podjeljena. Da je vrhunska riba, nije, da se maksimalno daje, daje. Sada sta ko voli. Mislim da je 300 KM, mnogo, ali dok je bilo 200 dva sata bez ogranicenja nrkih, bilo je ok. 6/10.
Dora, hm, sta reci, ko voli veeeelike top je. Moram reci da radi vrhunski oral i to sam i isao kod nje. Diskretna, korektna, lak dogovor. Cijena varira, ali 100 KM je pola sata. Ocjena 6/10.
Bilo jetu jos nekih koje nisu vise u poslu, od toga jedna plava djevojka vrhunskog izgleda, relijepa. Cijena je bila 200 KM sat, radila u Boriku. Tu je ocjena 10/10.
 
Evo i ja da dam doprinos:
Layla 10/10, znači sve od izgleda, komunikacije, usluge, ljubaznosti, higijene... oral jedan od najboljih, za anal najava unaprijed da se pripremi, baš je uska, iscijedi te oba puta, 5 minuta pauze i navali da puši ponovo.
Maya, slično kao i Layla, samo malo krupnije sada, 9/10, ni jedna ne gleda na sat.
Bruna, ako bi mogao da opišem katastrofu, to bi onda bila ona, izgled ok, malo krupnija, ali higijena katastrofa, smrdi dal na ribu, dal na spermu dal na pičku, oral sa kondomom, loš, nikakav, komunikacija nemoguća, engleski ni riječi, dočekala me vidljivo pijana, možda i drogirana.
Što se tiče ruskinja i ukrajinki, cdc agencija, njihove su cure najpouzdanije, 90% prijatno iskustvo, a bio sam sigurno sa nekih 15 njihovih devojaka, popust ako si im redovna mušterija, i ako slučajno se neka ne pokaže dobro, prijaviš je i odma je povuku, a sledeću imaš gratis 😄 od svih njih bi Grace izdvojio kao najbolju,možda najbolji GFE od svih što su bile u bl, uz to je prelijepa, prezgodna i preljubazna.
Ostale agencije što povremeno šalju djevojke, tu i tamo, bilo i loših i dobrih, ali već neko vrijeme ne dolaze u bl.
Ima ih još dosta, ali se ne ponavljaju u bl kao gore navedene tako da nisu vrijedne pomena...
Što se naših tiče:
Lana -10/10, arogantno, preskupa, bezobrazna, požurite, nemam za nju ama baš ni jedan kompliment
Dora, kao i ostali Što kažu, vrhunski oral, ostalo nisam ni pokušavao,ali ljubazna, i čista, pa ko voli i ima čim nek izvoli 😃
Snježa, nekom valja, nekom ne, meni ok, kad nemam gdje drugo otići.
Arijana, vrh vrhova 10/10, ona tipična pornićarka, ne oglašava se i radi sa zatvorenim krugom po preporuci, samo po hotelima, sve ide bez kondoma, svršavanje u usta, guta, ne pljuje. Šteta što ne mogu doći do novog broja.
Ove što ne rade više neću ni da spominjem, kao i one što su van budžeta. Ima tu još more devojaka, ali kad ih se sjetim 😂
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh