Mijenja ulje u motoru. Mali servisHercegovka ne odgovara na poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mijenja ulje u motoru. Mali servisHercegovka ne odgovara na poruke
moze link..koji je to forum ?Udji na BiH...forum..ima i tamo...
Resetuje brojačMijenja ulje u motoru. Mali servis
To je ona mutava mona opet promjenila ime,trazi ti sliku da joj posaljes i milion glupih pitanja ,bolje zaobidjiTia Banja Luka, Independent | City of Love
Pisati isključivo na whatSApp, BEZ POZIVA +387 65 787 251 ❌BEZ POZIVA❌ BEZ POZIVA❌ 🔴PLEASE READ🔴 Hi dear gentlemen, write me only whatSApp, please NO CALLS As your upscale companion, I am only available to real ...cityoflove.com
Jel ikad iko bio?
Ja mislim da nikada niko nije dogovorio njuTo je ona mutava mona opet promjenila ime,trazi ti sliku da joj posaljes i milion glupih pitanja ,bolje zaobidji
Pa trazi sliku da vidi koliku ce ti tarifu ispostavitiTo je ona mutava mona opet promjenila ime,trazi ti sliku da joj posaljes i milion glupih pitanja ,bolje zaobidji
Pa trazi sliku da vidi koliku ce ti tarifu ispostaviti
Ma likusa glumi neko ludilo jebala bi se al da joj ne udje,trazi tebi sliku a njenu nigdje nemozes vidjeti ono na profilu sto ima skinula negdje sa neta pa okacila nidje vezeJa mislim da nikada niko nije dogovorio nju
Jel iko bio?Tia Banja Luka, Independent | City of Love
Pisati isključivo na whatSApp, BEZ POZIVA +387 65 787 251 ❌BEZ POZIVA❌ BEZ POZIVA❌ 🔴PLEASE READ🔴 Hi dear gentlemen, write me only whatSApp, please NO CALLS As your upscale companion, I am only available to real ...cityoflove.com
Jel ikad iko bio?
Imas odgovor 3-4 posta prije.Jel iko bio?
Znas kako,to je neko iz BL neka “poznata” oz grada djevojka ta Mona ili Tina kako se sada zoveMa likusa glumi neko ludilo jebala bi se al da joj ne udje,trazi tebi sliku a njenu nigdje nemozes vidjeti ono na profilu sto ima skinula negdje sa neta pa okacila nidje veze
Jeste. I mene je zajebala. Ne trazi dopunu ali kad sam dosao ne javlja se.Samo da javim da su maja i tea vjrv laznjak neki. Dogovorim se sa njima i ispale me kada trebam doci. vise se puta to desilo.
Treba biti uporan oko kurvi koje placas? Dabogda ti poginuoJa zaista neznam sto se ne javljaju...malo cudno...posto sam video 2..3...objave od maje...tako da verovatno u datom momentu bile sprecene...al ko je istrajan...sigurno uspostavi kontakt...a na kraju krajeva malo koja se iz prvog pokusaja javi...treba biti uporan
Jebem porodicu i tebi i majiHalo..momci...sve pohvale za maju i sestru...trojka...fantastiko...desetka bez kosti...mlade...vedre...vesele..jedna drugu nadopunjava...dozivljaj za pamcenje...to treba doziveti u zivotu...steta propustiti priliku...zaista nemam reci da sve opisem...mozda je nsjlakes reci...zivotni dozivljaj...sve preporuke...cure zahvaljujem vam se javno...hvala vam..
Jebem ti dijete mrtvo ne seriOvo je bingo...praznik za oci dusu i telo...cura je maksimalka
Covjek je debil ili je zena. Ne trosi zivceJesi ti nadrogiran,pijan ili stvarno nepismen? Ovde samo ti komentarises puno(znaci po tvom siću imaš?) i non stop jednu te istu ? Kod koje si ti jos bio sem kod famozne Snjeze? Samo covjece o njoj pricas jbt! Sjaši više i ti i ona. Jedni je hvale drugi kude i neka svako odluci na osnovu toga hoce li otici ili ne a ne da budes advokat. Ne razumijem da samo o njoj pricas a ovamo pricas da pojeba sve zivo a ni jednu nisi napisao. Oladi loma
Kakav..covek..bolestan...nemogu da verujem..izgleda sine da si povukao crtu...zalim za takvim...veceras cu se moliti za tvoje zdravlje...samo da bog da da ozdravis...dragi bojane..
Majku ti jebem bolesnu sta trazis na ovom forumu? Ovde su ljudi koji vole picku a ne kurac. Odjebi odavde roditelje ti jebem.Kakav..covek..bolestan...nemogu da verujem..izgleda sine da si povukao crtu...zalim za takvim...veceras cu se moliti za tvoje zdravlje...samo da bog da da ozdravis...dragi bojane....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|