Svaka čast za temu, i za recenzije. Evo nekih mojih iskustava...
Prva iz oglasa kod koje sam otišao u životu, prije nekih desetak godina naravno Menadžer oglasi, žena je bila prekoputa Gimnazije u zgradi, kasnije u Žutim zgradama na Petrićevcu. Po naglasku bi se reklo da nije iu BL bila. Niti je mlada, niti lijepa, niti zgodna, glas promukao od cigara... ali ja mlad, lud, napaljen, pa onda ne biram. Bio par puta, sad u ovim godinama ne bih otišao opet.
E sad, kad se preselila u Žute zgrade, sa njom u stanu je jednom bila crna frćkava cura, mlada, zgodna, lijepa u licu, koža kao svila, sva miriši, zaljubiš se na prvi pogled... Vidim ja da je i njoj neugodno i da nema iskustva puno. Pošto je tako uredna i sva miriši, ja krenem da se spustim dole, a ona kaže "nemoj, to samo dopustam svom momku"... Uglavnom tad sam je samo jednom vidio i nikad više je nisam našao. Ubjedljivo najljepša cura koju sam našao u oglasima.
Lana i Jana, oglašavale se nekad prije 8-9 godina u papirnim Halo oglasima, živile na Laušu u stanu u zgradi. Mislim da su bile odnekud iz Hrvatske. Znam da su govorile da idu ponekad u Njemačku raditi u javnim kućama. Uvijek nasmijane, ekstra raspoložene, opuštene maksimalno, čiste, uredne, uživaju u sexu. Ponude tuširanjem, sokom, samo još što i ručak ne naprave. Bio sam sa obe po nekoliko puta. Obe plavuše, Lana malo jača ali čvrsta, starija, frćkava, a Jana sitnija cura, bez sisa, ali sa predobrom guzom. Nakon nekog vremena prešli smo na oral bez kondoma, sjećam se da mi je Lana rekla: vidjela sam dosta urednih likova, ali ovako urednih nema.
Naravno da sam uvijek prije sexa, okupan, uredan, namirisan...
Janu sam zadnji put našao u zgradi iza Everesta, ali i to je bilo prije nekih 7-8 godina. Nema ih dugo u oglasima, ili ih bar ja ne mogu naći.
Goga iz Menadžer oglasa, nekad nije radila u stanu nego u autu, ja je pokupim i napravim krug autom, i ostavim je. Izvinim se i kažem ja sam se predomislio. Šminka razmazana, kosa nikakva, osjeti se na znoj... stvarno nisam mogao.
Prije nekih 6-7 godina, čini mi se da se oglašavala kao Sanja, jednom bila u Samačkom na Starčevici, drugi put u Mig-u. Prvi put bila ok, dočekala u sexy vešu, 100 maraka. Drugi kaže dodji u Mig, ona vidno drogirana, traži 100 za sobu, i 100 za sex. Okrenem se i odem.
Cura iz Čelinca što radi masaže, skroz korektna, izmasira butine i prepone, ispričate se, na kraju ručno happy end, i sve to za 20 maraka (doduše nisam bio nekih par mjeseci ne znam jel digla cijenu). Nisam je nikad pitao za nešto više.
Ana/Maja nekad se oglašavala u As oglasima, sad vidim da ima profil na fb reklamira Only fans, ne znam radi li i sad uživo. Kao što reče kolega, prosječan izgled, odličan oral, prosječan sex. Bio sam nekoliko puta prije nekih godinu-dve.
Ako se sjetim još neke napisaću...
Inače, izgled mi nije presudan, nego osmijeh, opuštenost, i naravno prvo HIGIJENA. Džaba što je zgodna i lijepa, ako je neuredna i smrdi.
Ja sam prije sexa uvijek okupan, uredan, namirisan, i to isto očekujem i od cure.