BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ja ovaj posao koje rade Ines i druge shvatam kao i svaki drugi usluzni posao ( koji je veoma dobro placen) recimo da privatni doktor odbije pacijenta jer ima tkz stalne klijente i zato opet moram napomenuti aroganciju i nejavljanje pojedinih i najskupljih mislim na Ines ( iako je hvale) ali nemozes sreco biti tsko visoko

Ja ovaj posao koje rade Ines i druge shvatam kao i svaki drugi usluzni posao ( koji je veoma dobro placen) recimo da privatni doktor odbije pacijenta jer ima tkz stalne klijente i zato opet moram napomenuti aroganciju i nejavljanje pojedinih i najskupljih mislim na Ines ( iako je hvale) ali nemozes sreco biti tsko viso
Jbg bukvalno je jedina na toliki grad…licno znam
Jer sam iso kod nje pokazala mi je…preko
Hiljadu poruka…300,400 samo otvori ono kao da je vidjela…odgovori mozda na 30,40…jbg

Nw znam jeste primjetili jednu stvar. Sve jedna naša cura, bar ove sto dolaze u B.Luku. Puše, ne gase cigare. Kod ines nisam bio. Pa za nju ne znam. Tačno se vidi da je to stres. Krvav je to dinar.

Same biraju, 99% njih su to dobrovoljno izabrale. Ko im je kriv, ne treba biti debil prema njima ali ne treba ih zaliti ni najmanje
Mozda ni to nije lako, ali za dan dva zarade ko sto bi zaradili za mjesec sa rade kao radnice u firmi. A opet i nek cijene kad ima levata koji rado daju placaju 500, 1000 i vise maraka. Koliko je njima trebalo da zarade toliko, da rade i kicmaju za 1 sat ceifa. Al kad nemaju zenu ili djevojku pa moraju da placaju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh