Nitko nista ne javlja?Pozdrav, jel zna tko jel radi još Sandra iz Banja Luke, milfara oko 50g., sise silikoni , povremeno je dolazila u Zagreb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nitko nista ne javlja?Pozdrav, jel zna tko jel radi još Sandra iz Banja Luke, milfara oko 50g., sise silikoni , povremeno je dolazila u Zagreb
mn je kuja ispalila sat vremena duze sam cekao kao debil da mi posalje broj apartmana i javila se sutradanIsta situacija, baš dosadno i bez zrna energije. Nikad više
Nisam ni ja siguran je li to Nastia?Sexi plavusa neko bio…jel to ona ista osoba zaboravio sam kako je bio profil…saltala malo banja luka malo doboj…po slikama slicne su al ne znam jel ista osoba
E da na nju mislim…jel ista osoba ili neNisam ni ja siguran je li to Nastia?
Care ovo nisu realne slike 100% i nije stvarna osoba. Ovo je vjerovatno Nastia i ne vrijedi tih para . Ne samo ona vec mnoge. Naravno bice drkarosa koji bi ga stavili i u auspuh cisto da im malo zažulja kad nemaju gdje jer da nije tako ove kineskinje bi se davno pokupile i otisle. Ne bi kampovale u BL dva mjeseca.Sexi plavusa neko bio…jel to ona ista osoba zaboravio sam kako je bio profil…saltala malo banja luka malo doboj…po slikama slicne su al ne znam jel ista osoba
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|