Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis,ja imam dobra iskustva na badoo i nisu fake profili. S nekima sam se nalazija i proslo sve dobro. Tako daUplati premium ili kako se vec zove,pa ces moci vidjeti sve koji te lajkaju. Ali ne znam isplati li se to, pretezno su profili lazni ili jako udaljeni,vidi sam...
Prije 10g.je bilo ok, kao twoo i smokva!!! Danas gubljenje vremena, pogotovo na smokvi, sve pederi lezbe bipsici i lažni profili!!!! I najveci problem je taj sto je jedna žena na 100muškaraca.
Slazem se!!! Al prije 10g.kad sam se prvi put prijavio na Smokvu i danas... dva razlicita pojma!!!!Ma ima zena ali triba imat iparlatinu i alatku i onda burgijaj
Ja sam na smokvi bija od samoga pocetka.Ima sam ugodna i kvalitetna poznanstva,diljem HR. Sta je danas pojma nemam.Mozda i je tako kako kazes. Danas koristim date aplikacije. Ima se prilike naci normalna zenska osoba ,bez kompleksa i da ne moras placati sex. i to mi je skroz okSlazem se!!! Al prije 10g.kad sam se prvi put prijavio na Smokvu i danas... dva razlicita pojma!!!!
I ja sam prije 10g ima uspjeha, danas Smokva je neprepoznatljiva, da bi nesto realizirao potrebno je više od sreceJa sam na smokvi bija od samoga pocetka.Ima sam ugodna i kvalitetna poznanstva,diljem HR. Sta je danas pojma nemam.Mozda i je tako kako kazes. Danas koristim date aplikacije. Ima se prilike naci normalna zenska osoba ,bez kompleksa i da ne moras placati sex. i to mi je skroz ok
A stasI ja sam prije 10g ima uspjeha, danas Smokva je neprepoznatljiva, da bi nesto realizirao potrebno je više od srece
Koje date aplikacije koristišA stas
Badoo/Tinder...ali traze placanje za neke kontakteKoje date aplikacije koristiš
Ok, hvalaBadoo/Tinder...ali traze placanje za neke kontakte
Ja sam ima dobra i ugodna poznanstva,priko jedne i druge aplikacije. Triba biti samo normalan i doces do zgoditkaOk, hvala
Probat cuJa sam ima dobra i ugodna poznanstva,priko jedne i druge aplikacije. Triba biti samo normalan i doces do zgoditka
Samo navali frendeProbat cu
E da jos frende. Zadnje vrime mi dobro dođe facebook poznanstva. Nista se ne placa. Zene su vise manje ok. Traze ovisi kako sta koja voli ali nađe se za svakoga. Ja sam ima dobrih uleta i bilo mi je top . Sad ti vidi.SritnoKoje date aplikacije koristiš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|