Slazem se!!! Al prije 10g.kad sam se prvi put prijavio na Smokvu i danas... dva razlicita pojma!!!!Ma ima zena ali triba imat iparlatinu i alatku i onda burgijaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se!!! Al prije 10g.kad sam se prvi put prijavio na Smokvu i danas... dva razlicita pojma!!!!Ma ima zena ali triba imat iparlatinu i alatku i onda burgijaj![]()
Ja sam na smokvi bija od samoga pocetka.Ima sam ugodna i kvalitetna poznanstva,diljem HR. Sta je danas pojma nemam.Mozda i je tako kako kazes. Danas koristim date aplikacije. Ima se prilike naci normalna zenska osoba ,bez kompleksa i da ne moras placati sex. i to mi je skroz okSlazem se!!! Al prije 10g.kad sam se prvi put prijavio na Smokvu i danas... dva razlicita pojma!!!!
I ja sam prije 10g ima uspjeha, danas Smokva je neprepoznatljiva, da bi nesto realizirao potrebno je više od sreceJa sam na smokvi bija od samoga pocetka.Ima sam ugodna i kvalitetna poznanstva,diljem HR. Sta je danas pojma nemam.Mozda i je tako kako kazes. Danas koristim date aplikacije. Ima se prilike naci normalna zenska osoba ,bez kompleksa i da ne moras placati sex. i to mi je skroz ok
A stasI ja sam prije 10g ima uspjeha, danas Smokva je neprepoznatljiva, da bi nesto realizirao potrebno je više od srece![]()
Koje date aplikacije koristišA stas![]()
Badoo/Tinder...ali traze placanje za neke kontakteKoje date aplikacije koristiš
Ok, hvalaBadoo/Tinder...ali traze placanje za neke kontakte
Ja sam ima dobra i ugodna poznanstva,priko jedne i druge aplikacije. Triba biti samo normalan i doces do zgoditkaOk, hvala
Probat cuJa sam ima dobra i ugodna poznanstva,priko jedne i druge aplikacije. Triba biti samo normalan i doces do zgoditka![]()
Samo navali frendeProbat cu![]()
E da jos frende. Zadnje vrime mi dobro dođe facebook poznanstva. Nista se ne placa. Zene su vise manje ok. Traze ovisi kako sta koja voli ali nađe se za svakoga. Ja sam ima dobrih uleta i bilo mi je top . Sad ti vidi.SritnoKoje date aplikacije koristiš
Ima tamo za lovu koliko želišE da jos frende. Zadnje vrime mi dobro dođe facebook poznanstva. Nista se ne placa. Zene su vise manje ok. Traze ovisi kako sta koja voli ali nađe se za svakoga. Ja sam ima dobrih uleta i bilo mi je top . Sad ti vidi.Sritno![]()
Kak mislis za lovu na faceboku, ja nemogu ni zabadava ni za lovu naci...Ima tamo za lovu koliko želiš
Ja za nikad nisam placa za ikoga s badoo.iskrice ili fb prijateljstva pa cak ni smokve...dobra parlatina cuda ciniIma tamo za lovu koliko želiš
Nije los badoobado je cista fuck fiesta.splicanke su okej ali zagreb i okolica gori tamo se moze naci za jebat samo tako isto vecer
Linkaj Nelin profil,ne mogu je naci na FBKada sam god u zagrebu idem sa magdalenom ima vece usne i tetovirano malo srce na livoj jagodici lako ju pripoznat aposlutna drolja teski top,a ako split gledate nela solin ima 19 godina u suknjici na profilnoj i crna kosa solo zivi kada god joj se javin moze
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|