Avanture s razvedenom

Pozdrav, novi sam ovdije, imam 25 god, imam povremena druženja sa razvedenom ženom 35 god. situirana, samostalna, ima kćerku od 15 god, uglavnom ta žena je sex mašina u krevetu, i imamo lijep odnos, roknemo se jednom mjesečno u Zagrebu ( nismo iz Zagreba, niti živimo u istom gradu poprilično smo udaljeni) meni odgovaraju te avanture, ali čini mi se da u posljednje vrijeme sve više je privlačim, želi nešto više sa mnom ( ja ne želim brak i djecu, još uvijek sam mlad za to) jedne prilike mi je nekad u razgovoru rekla da želi još jedno dijete i muškarca koji će je poštovati, pa mi se to non-stop mota po glavi, ne znam šta da radim ... pomagajte ....
Zvone. Aj se ne sekiraj, vidim da si dobar momak kad tako razmišljaš. Neće te na tanak led, ovo je zabava što imaš, uživaj i zapamti : ne okreči se.

Razjebi tu mašinu kad treba servis, a kad treba cendrat, vrijeme ti je da odeš, ona to zna i to je takav odnos. govorim ti iz iskustva, isto sam prolazio što i ti, budi jednostavan ne razmišljaj puno gornjom glaovom, ovdje razmišljaš kurcem, to ti je zadatak ovdje.

Uživaj i drž se.

Zvone. Aj se ne sekiraj, vidim da si dobar momak kad tako razmišljaš. Neće te na tanak led, ovo je zabava što imaš, uživaj i zapamti : ne okreči se.

Razjebi tu mašinu kad treba servis, a kad treba cendrat, vrijeme ti je da odeš, ona to zna i to je takav odnos. govorim ti iz iskustva, isto sam prolazio što i ti, budi jednostavan ne razmišljaj puno gornjom glaovom, ovdje razmišljaš kurcem, to ti je zadatak ovdje.

Uživaj i drž se.
Dobar savjet ;)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh