prckko
Active member
Polako, meni je obečala gratis i još čekam. Molim red za đendo je iza mene
svi u iza tebe ...ću-ću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako, meni je obečala gratis i još čekam. Molim red za đendo je iza mene
Mozda ne radi iz nekog razloga ?!Ej Ekipa, ima ko broj od te Amy? Ja imam dva ali mi, ali mi za oba kaze da je mobilni iskljucen?
Hvala
Zna imat tu i tamo aktivan oglasMozda ne radi iz nekog razloga ?!
Bio samo jednom dok je bila u zagrebu. Da, ok jemala je dobra i zna poso radi super. ali malo ima nezgodnog karaktera. lepo lice tjelo je idlično sise dupe maca. jedino ima mali trbuh ali nije strašno. lijepo puši ..itd
Mozda malo previse za dobivenoKakve su cijene? Nisam bio dugo kod nje...a tesko je dobit na poziv
ja molim admina ili ko je glavni na forumu da skloni ovu poruku jer neželim neugodnosti sa Ana23 ! gospođica ima nekih problema i ne želim biti dio toga.mala je dobra i zna poso radi super. ali malo ima nezgodnog karaktera. lepo lice tjelo je idlično sise dupe maca. jedino ima mali trbuh ali nije strašno. lijepo puši ..itd
Ana ja bi kod tebe,naše domaće prirodne cureDragi moji
Samo da kažem da nitko nije savršen
A vama ako je puno.odite kod Brazilki
I ciganki
Uzivajte
Daj mi br.u private!Ana ja bi kod tebe,naše domaće prirodne cure
Ana,ja bi radije kod tebe.više volim domaće.Dragi moji
Samo da kažem da nitko nije savršen
A vama ako je puno.odite kod Brazilki
I ciganki
Uzivajte
Ana, molio bih te br.u private!Ana,ja bi radije kod tebe.više volim domaće.
Probaj broj sa EGENema nista od Ane. Nebrojeno puta u razlicota doba dana i slao sms i zvao. Odgovor na niti jedno nisam dobio, i to sam slao na 2 broja koja ima u oglasnicima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|