Mene ne muci apsolutno nista, ali svaki normalan nebi napiso takvu glupost koju si ti, da ide na policiju prijavit.Tebe isto muče ograničenja neka jel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene ne muci apsolutno nista, ali svaki normalan nebi napiso takvu glupost koju si ti, da ide na policiju prijavit.Tebe isto muče ograničenja neka jel
Hoce li se vratiti stranica u funkciju?Evo cura ima i sluzbenu stranicu
I što da prijavi? Kaže da nema veze s tim komentarima tamo ali da se spominje njezino ime i sve ostalo što je napisano. Baš da vidimoMene ne muci apsolutno nista, ali svaki normalan nebi napiso takvu glupost koju si ti, da ide na policiju prijavit.
pa isto tako on nju prijavi za prostitucijuI što da prijavi? Kaže da nema veze s tim komentarima tamo ali da se spominje njezino ime i sve ostalo što je napisano. Baš da vidimo
Niko nije reko da ce te prijavit, nego kazem samo da ti nisu u poziciji da ikoga prijavljujesDajte ljudi ohladite
Pa ajde prijavite me
Slobodno odite lp
Nije baš takoNiko nije reko da ce te prijavit, nego kazem samo da ti nisu u poziciji da ikoga
Tema je spam i uopće me ne zanima, ali me zanima zašto pišeš u stupcima, bez točke, zareza i sl... I ne radi se samo o gramatičkim greškama nego i fonetskim, npr ne piše se "odite" nego "idite" itd...Dajte ljudi ohladite
Pa ajde prijavite me
Slobodno odite lp
Nismo u školiTema je spam i uopće me ne zanima, ali me zanima zašto pišeš u stupcima, bez točke, zareza i sl... I ne radi se samo o gramatičkim greškama nego i fonetskim, npr ne piše se "odite" nego "idite" itd...
jesi ti cuo uopce nju na njenim videima kako prica i one njene price kako su pisane? Znaci kupi mi majko topTema je spam i uopće me ne zanima, ali me zanima zašto pišeš u stupcima, bez točke, zareza i sl... I ne radi se samo o gramatičkim greškama nego i fonetskim, npr ne piše se "odite" nego "idite" itd...
Ana, to nije razlog da budeš nepismena-ostavi se tiktoka i hubova i čitaj malo forum, nauči nešto. Pa ti nisi u stanju napisat prosto proširenu rečenicu, lakše metar u g, nego centimetar u g...Nismo u školi
Odjebi
Bok
Ajde pokažite svi svoje diplomeAna, to nije razlog da budeš nepismena-ostavi se tiktoka i hubova i čitaj malo forum, nauči nešto. Pa ti nisi u stanju napisat prosto proširenu rečenicu, lakše metar u g, nego centimetar u g...
Da, koda gledaš "Krv nije voda"jesi ti cuo uopce nju na njenim videima kako prica i one njene price kako su pisane? Znaci kupi mi majko top
Pokazat ću ja tebi kurac, ok?Ajde pokažite svi svoje diplome
PozdravDajte ljudi ohladite
Pa ajde prijavite me
Slobodno odite lp
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|