Amateri.com

Sve laznjaci i prevaranti.Mozda 10% real profila na podrucju HR.
Mada zavisi i sto netko trazi.Solo M je 99%, Solo Ž mozda ima 2/3 a to je vec sve zauzeto s drugim kombinacijama, parovi su vecinom fake kako sam reka.Iza njih stoje drkadije.
Tako da mi iz HR i nemamo tamo sto traziti jedino ako necemo radi druzenja potegnuti do Česke ili Slovačke.

Mada zavisi i sto netko trazi.Solo M je 99%, Solo Ž mozda ima 2/3 a to je vec sve zauzeto s drugim kombinacijama, parovi su vecinom fake kako sam reka.Iza njih stoje drkadije.
Tako da mi iz HR i nemamo tamo sto traziti jedino ako necemo radi druzenja potegnuti do Česke ili Slovačke.
Da.. Čehinje i Slovakinje su kud i kamo otvorenije po tom pitanju..pogledam samo Badoo.
Dok sam tamo za 1 i plo dan stupim s njih monimalno 4 u kontakt..
Nazalost uvijek kada sam pri kraju boravka..
Da s a m tamo za vikend, sigurno bi bilo nesto i to za badave.
Čak i talijanke au otvorenije..
Dok nase.. Jebate sve umisljeno i prepotentno.. Ego im na maximumu od silnih muskih javljanja

Da potpuno se slažem s tobom to je stranica za k...c kao i smokva joj ljudi tu možeš samo administrator profitirati mi plaćamo a suhog si k...a joj porez na budale a nazalost mi smo te budale

Da.. Čehinje i Slovakinje su kud i kamo otvorenije po tom pitanju..pogledam samo Badoo.
Dok sam tamo za 1 i plo dan stupim s njih monimalno 4 u kontakt..
Nazalost uvijek kada sam pri kraju boravka..
Da s a m tamo za vikend, sigurno bi bilo nesto i to za badave.
Čak i talijanke au otvorenije..
Dok nase.. Jebate sve umisljeno i prepotentno.. Ego im na maximumu od silnih muskih javljanja
Slovenci su isto kul pogotovo parovi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh