Najbolje mjesto za vaše fotografije i filmove amaterskog seksa | Amateri.com
Najveća zbirka fotografija i filmova amaterskog seksa. Dnevna ažuriranja fotografija i filmova koje su dodali vaši prijatelji, susjedi, kolege ili totalni stranci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.. Čehinje i Slovakinje su kud i kamo otvorenije po tom pitanju..pogledam samo Badoo.Sve laznjaci i prevaranti.Mozda 10% real profila na podrucju HR.
Mada zavisi i sto netko trazi.Solo M je 99%, Solo Ž mozda ima 2/3 a to je vec sve zauzeto s drugim kombinacijama, parovi su vecinom fake kako sam reka.Iza njih stoje drkadije.
Tako da mi iz HR i nemamo tamo sto traziti jedino ako necemo radi druzenja potegnuti do Česke ili Slovačke.
Da potpuno se slažem s tobom to je stranica za k...c kao i smokva joj ljudi tu možeš samo administrator profitirati mi plaćamo a suhog si k...a joj porez na budale a nazalost mi smo te budaleSve laznjaci i prevaranti.Mozda 10% real profila na podrucju HR.
Mada zavisi i sto netko trazi.Solo M je 99%, Solo Ž mozda ima 2/3 a to je vec sve zauzeto s drugim kombinacijama, parovi su vecinom fake kako sam reka.Iza njih stoje drkadije.
Tako da mi iz HR i nemamo tamo sto traziti jedino ako necemo radi druzenja potegnuti do Česke ili Slovačke.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|