Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Kosirini sam čuo da ima uvijek akcije, tamo malo dalje od centralnog dijela, sretnoIma li sto na Kosirini?
Budem dosta tamo.Ponekad sam, ponekad s pratnjom.Bude puno svega i svih kombinacija a cudno mi kako niko nije tu na forumu od prisutnih.Na Kosirini sam čuo da ima uvijek akcije, tamo malo dalje od centralnog dijela, sretno![]()
Lijevo ili desno od kampa?Na Kosirini sam čuo da ima uvijek akcije, tamo malo dalje od centralnog dijela, sretno![]()
Mozete gdje hocete.Moze netko podijelit točnu lokaciju...mi dolazimo
Vidio sam ja dva puta nije da je nema nemogu reci.kada bude ta akcija ja ništa osim stare ćune nisam vidio? Djeca trče okolo čisto sumnjam da ima akcije.
Evo vidio sam majku potpuno gola s dvoje djece u kupaćima. Logično? Ne razumijem i ne podržavam. Golih ima ali akciju nisam vidio...Vidio sam ja dva puta nije da je nema nemogu reci.
A ovo drugo sta pisete to ste u pravu.
Samo ne kuzim te ljude dodu s dicom na plazu tamo prid kraj i kupaju se medu ljudima koji su potpuno goli ili polu goli.
Hoces gledatelje?Cura i Ja smo na Viru i naslismo jednu plazu malu i nema ljudi uopce i jucer smo se pojebali u moru i danas idemo . Bile su jos dvije zene na plazi samo . Top
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|