Vruja definitivnotucepi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vruja definitivnotucepi
ima li sta hladovine na vruji, nisan se nikad spusta i ima li zgodni zena..?Vruja definitivno
Ima fkk na trstenici,a i okolo puno skrovitih mjesta za nudizam i uživanjeNeka plaža na Orebiću..divlja ili fkk
Ja i supruga smo drugi tjedan tamo
Ok...hvala...možda se vidimoIma fkk na trstenici,a i okolo puno skrovitih mjesta za nudizam i uživanje
Za danas isto vrijedi, dogovorimo se sve na whatsappu, ako nam paše, Pozz, čujemo se, ekipaS autom sam na konzumu u Sarajevskoj jel ima koja dama ili par da bi mi se pridružili, možemo i negdje drugdje otić, ali da bude u autu.. To me pali, whatsapp 0955314419 ili crny4444@gmail.com
Da, malo sam fulao temu, ne malo, sorry ekipa, ali ako je netko za Jarun, tu sam isto za dogovor, sorryTema akcija na plažama, a ti u ZG kod Konzuma , ha ha
Naravno da ima. Samo se javite pa se dogovorimo. PozdravJel ima sto blizu Makarske. Neka plaza na koju bi zena i ja otisli - ne mora
Biti nudisticka plaza - moze neka skrivena plaza gdje bi se mogli kresnuti a da netko gleda. Idemo u 9 mjesecu
Nemamo iskustva s nudiarickim plazama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|