Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forbiden Fruit....a di trazit? milion sajtova obisli il su fejkovi ili prdonje 60+
dosla sam po savjet
Ja i moja partnerica vec dugo trazimo curu za isto...pa se javljaju samo muski drkađije ..lazno predstavljaju....poz ekipa,reko idem tu potraziti savjet a mozda cak i uspijem. Znog cega je tolko tesko pronaci par ili solo zensku za grupnjak ili trojac? svi neki fejkari jel realno da niko nema muda za to? molim vas vasa misljenja
poz ekipa,reko idem tu potraziti savjet a mozda cak i uspijem. Znog cega je tolko tesko pronaci par ili solo zensku za grupnjak ili trojac? svi neki fejkari jel realno da niko nema muda za to? molim vas vasa misljenja
Uh mi devojku za trojac odavno trazimo,bezuspesno ..Muz ignorise moje predloge za neki makar soft swing...Valjda sta uradimo dok smo mladipoz ekipa,reko idem tu potraziti savjet a mozda cak i uspijem. Znog cega je tolko tesko pronaci par ili solo zensku za grupnjak ili trojac? svi neki fejkari jel realno da niko nema muda za to? molim vas vasa misljenja
Evo ja cu sa toboma di trazit? milion sajtova obisli il su fejkovi ili prdonje 60+
dosla sam po savjet
Zato sto parovi traže par, a muskaraca je previse naspram parova tako da...nadi zensku pratnju i bit ce ti jako lagano za pronaći ....poz ekipa,reko idem tu potraziti savjet a mozda cak i uspijem. Znog cega je tolko tesko pronaci par ili solo zensku za grupnjak ili trojac? svi neki fejkari jel realno da niko nema muda za to? molim vas vasa misljenja
to i ja kazem ahhHahaUh mi devojku za trojac odavno trazimo,bezuspesno ..Muz ignorise moje predloge za neki makar soft swing...Valjda sta uradimo dok smo mladi
mi fakat nemamo problem s tim to moze biti osoba koju mi i poznajemo,samo da je cura/par opustenJa i partnerica vec duze vrijeme razgovaramo o tome. Na kraju smo se dog posto putujemo da cemo to napravit na nekom putovanju. Di necemo te ljude vise vidjeti. Dosli smo do dvije kombinacije. Da nju dvojica obradjuju i ja gledam dok me necija partnerica oralno zadovoljava. I klasicni mžž. Koji je i izgledniji jer je ona njezniji tip i nebi probala s dva a vise ju cure pale jer kao ima nekog iskustva. E sad vidjet cemo di nas situacije odvedu. Sta je najgore i nju i mene pali da imamo neku submasivnu curu mladju koju bi iskoristavali po potrebi pa razmisljamo da bi zaposlili dadilju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|