Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako kada dode do susreta odustanu..Teško je i naći ozbiljan MŽ par za tako što.![]()
I to je OK.Ja ne volim. Nije mi privlačno.
A sta ti je privlačno?Ja ne volim. Nije mi privlačno.
Javi se u inbox / privatno.Ne bih baš o tome javno
ostvari se ako is odvazan , nikakav problem imas slicnih umova i milijuna koji zele, treba ti hrabrosit, ja sam ispunio svoje, nabijen strap on i threesome sl, imas mjesto, stranice ,razmjena partnera ,sve ovisi o dogovoru i da li si spreman na rizik, daleko o neostvaribog, problem je sto vecina ljudi samo prica i masta non stop a ne djeluje, ja kad sam bio u drgum drzavama mnogo je lakse, Balkan je shite i ljudi su konzervativni i zive u svom svijetu, ,mnogo je lakse se dogovoriti i naci srodnu dusu drugdjeZnam da žene to vole. Samo je problem što ako se požele pridružiti igri. Muškarci vole gledati kada dvije žene vode ljubav. Maštam da im se pridružim te da jednu ližem dok druga mi nabija strapon. Nažalost, mašta je kao i bajka. Nikada se ne ostvari.
Slažem se.ostvari se ako is odvazan , nikakav problem imas slicnih umova i milijuna koji zele, treba ti hrabrosit, ja sam ispunio svoje, nabijen strap on i threesome sl, imas mjesto, stranice ,razmjena partnera ,sve ovisi o dogovoru i da li si spreman na rizik, daleko o neostvaribog, problem je sto vecina ljudi samo prica i masta non stop a ne djeluje, ja kad sam bio u drgum drzavama mnogo je lakse, Balkan je shite i ljudi su konzervativni i zive u svom svijetu, ,mnogo je lakse se dogovoriti i naci srodnu dusu drugdje
Javi mi na 091 604 1152 cekamJavi se u inbox / privatno.
Sorry radim i mogu tek poslije 18,30h. Mogu pisati ako želiš na whatapsJavi mi na 091 604 1152 cekam
NaravnoSorry radim i mogu tek poslije 18,30h. Mogu pisati ako želiš na whataps
pisao sam tiNaravno
pisao sam ti
pisao sam ti
Možeš razgovarati ?Naravno
Zanima me sto je tebi privlacno..Ja ne volim. Nije mi privlačno.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|