laburnumSt
Active member
Volim pogledati poneki filmić. Još ako su zgodni akteri, dozivljaj je bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznajem da i ja volim bacit okoVolim pogledati poneki filmić. Još ako su zgodni akteri, dozivljaj je bolji.
Imam ja za tebe privatne filmoveVolim pogledati,volim ja svasta pogledati kad mogu i kad sam sama
Neka superImam ja za tebe privatne filmove
Najteze je,pa nemoguce nama parovima naci normalnu devojku za druzenje.Teško je i naći ozbiljan MŽ par za tako što.
To je zato sto ima puno laznjaka i bolesnika pa se mi zene bojimo jer stvarno ima svega i svacega.Najteze je,pa nemoguce nama parovima naci normalnu devojku za druzenje.
To je zato sto ima puno laznjaka i bolesnika pa se mi zene bojimo jer stvarno ima svega i svacega.
U potpunosti se slazem.Ja ni na jednu zenu pravu jos nisam naisla,ili je musko,ili neka uigrana ekipa (koja je spremna na sve)Pa bas samo mm nije mi privlacno, ali da skupa zadovaljavamo zenu to vec da
Čudno što ne možete naći.Tako je evo ja i muz vec duze vremena trazimo zensku osobu,nije nam bitan ni izgled ni godine,cak ne trazimo ni slike,samo higijena i diskrecija pa nista sve je ovdje puno laznjaka,vise covjek nije pametan gdje se javit.
Kako je cudno? Evo ni mi ne mozemo naci,al bukvalno.ni nama nisu bitni godine,samo da voli sex!Naravno higijena i diskrecija.Čudno što ne možete naći.
Higijena i diskrecija su najvaznije. Nemam razloga ne vjerovat vam da ne možete naći curu za žžm iako to meni izgleda nevjerojatnoKako je cudno? Evo ni mi ne mozemo naci,al bukvalno.ni nama nisu bitni godine,samo da voli sex!Naravno higijena i diskrecija.
Ma evo vec godinama trazimo .Ja bi samo da probam,ali mi se stvarno neda...Higijena i diskrecija su najvaznije. Nemam razloga ne vjerovat vam da ne možete naći curu za žžm iako to meni izgleda nevjerojatno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|