ŠIBENSKO KNINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

I da završin. Naknadno san na EGE vidija (ili uočija) njezinu sliku, otvorija je i vidija drugi broj telefona, ali i drugu cijenu: 270 eura za uru; znači, radi i sama i priko agencije ali je cijena drukčija, a s njon, po svemu sudeći. i razina usluge. Pada mi napamet stih iz pisme Dinka Škevina "Marija iz Sanskog Mosta: "Sve se reklo u tri riječi Ljubav radi novčanika". Zato (i ne samo zato) ono šta mi se dogodilo s njon (nakon prvog dijela susreta) smatran čudon.

bilo bi zanimljivo šta bi genijalni Arsenio komentira na to kako se tvoja pjesnička duša zblendala sa "ali ja san to već dogovorija s operateron" 🤡
🤯ova mu ga dudla a on je pita "hej, čim se baviš?
..i onda još i taj ples 🥳
#plešesepleše

Nije mi baš napeta ali uz malo pive mogla bi proči,jeli si bija kakva je usluga?
Da bija sam pa sad nije spektakl od usluge ali nije ni loše. Za Šibenik sasvim ok. Ne požuruje puši sa kondomom u faci je stvarno lipa, je da ima malo viška kili ali nije strašno može se odraditi. Prominili 3 poze ona na meni, dogi i misionarsku na kraju mi ga izdrkala i svršio sam joj po sisama. Dok sam je jebao nabijao sam joj ga baš jako i nije se bunila. Platio sam 100 e za 30 minuta i bio sam sigurno 25 do 30 minuta od ulaska kod nje do izlaska. Englenski nezna ništa. Moje mišljenje da nečeš biti razočaran ako odeš kod nje. A za 1 sat traži 200 e. Ovo šta si napisa da bi uz pivu prošla ja mislim da ti ne triba piva jer nije toliko loša moga bi je odraditi i bez pive jer kakve su sve bile u Šibeniku sa ovom nebi triba biti razočaran.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh