HungDickensen
Active member
dvaput je dvaputZanimljivo je šta u Splitu (iste one, uglavnom) držu niže cijene. Ali, mislin da su svejedno jeftinije od ovih naših domaćih poštenih žena. Tržište.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dvaput je dvaputZanimljivo je šta u Splitu (iste one, uglavnom) držu niže cijene. Ali, mislin da su svejedno jeftinije od ovih naših domaćih poštenih žena. Tržište.
S obzirom na navalu i kolicinu novca koji im se nude, sto ih briga, diktiraju cijene. Morate biti svjesni da lažu i muljaju, one su tu samo i isključivo radi novca. Tko god pomisli da se sviđa kurvi, to je obična laž. Naročito ove starije od 30. Znaju kako se radi posao, procjene koliko mogu izvlaciti od vas i s obzirom na procjenu pričaju vam priče kako ste zgodni i pametni, kako jedva čekaju da vas vide, i dobijate ekstra uslugu koja inace kosta 20 ili 50 eur nadoplate. Vec sam u ovome preko 10 godina, njihove price su uvijek iste, procjene svoju vrijednost na trzistu i koriste sve sto mogu, a laž im je osnovno oružje. Nemojte ih shvaćati ozbiljno i bice sve ok, to je obicna zabava, a one su osobe s kojima u privatnom zivotu ne zelite imati nista.Zanimljivo je šta u Splitu (iste one, uglavnom) držu niže cijene. Ali, mislin da su svejedno jeftinije od ovih naših domaćih poštenih žena. Tržište.
Ima tu dosta istine također kad malo provrtis film unazad i je tako ali postoji 10% koje se stvarno potrude da bude klijent zadovoljan,ove šta bubaju velike cijene i koje nemaju reze triba odma odjebati i vode kod nas nista prije lita znači Zadar ili SplitS obzirom na navalu i kolicinu novca koji im se nude, sto ih briga, diktiraju cijene. Morate biti svjesni da lažu i muljaju, one su tu samo i isključivo radi novca. Tko god pomisli da se sviđa kurvi, to je obična laž. Naročito ove starije od 30. Znaju kako se radi posao, procjene koliko mogu izvlaciti od vas i s obzirom na procjenu pričaju vam priče kako ste zgodni i pametni, kako jedva čekaju da vas vide, i dobijate ekstra uslugu koja inace kosta 20 ili 50 eur nadoplate. Vec sam u ovome preko 10 godina, njihove price su uvijek iste, procjene svoju vrijednost na trzistu i koriste sve sto mogu, a laž im je osnovno oružje. Nemojte ih shvaćati ozbiljno i bice sve ok, to je obicna zabava, a one su osobe s kojima u privatnom zivotu ne zelite imati nista.
Više bi volija u privatnon životu imati posla s njima nego s ovin našima.S obzirom na navalu i kolicinu novca koji im se nude, sto ih briga, diktiraju cijene. Morate biti svjesni da lažu i muljaju, one su tu samo i isključivo radi novca. Tko god pomisli da se sviđa kurvi, to je obična laž. Naročito ove starije od 30. Znaju kako se radi posao, procjene koliko mogu izvlaciti od vas i s obzirom na procjenu pričaju vam priče kako ste zgodni i pametni, kako jedva čekaju da vas vide, i dobijate ekstra uslugu koja inace kosta 20 ili 50 eur nadoplate. Vec sam u ovome preko 10 godina, njihove price su uvijek iste, procjene svoju vrijednost na trzistu i koriste sve sto mogu, a laž im je osnovno oružje. Nemojte ih shvaćati ozbiljno i bice sve ok, to je obicna zabava, a one su osobe s kojima u privatnom zivotu ne zelite imati nista.
Je, to su pro, kao sto rekoh uglavnom preko 30. Znaju sto nas pali i kako napraviti fantaziju. Bio sam nedavno kod jedne razvikane u juznim krajevima, žena je majstor iluzije, rastura. Naravno da se ljudi vracaju, al na kraju dana, jedino sto ih veseli su novci, kuraca su toliko isprobali da su imune na to. Al bože moj, igra je takva, s obje strane...Ima tu dosta istine također kad malo provrtis film unazad i je tako ali postoji 10% koje se stvarno potrude da bude klijent zadovoljan,ove šta bubaju velike cijene i koje nemaju reze triba odma odjebati i vode kod nas nista prije lita znači Zadar ili Split
slažen seJe, to su pro, kao sto rekoh uglavnom preko 30. Znaju sto nas pali i kako napraviti fantaziju. Bio sam nedavno kod jedne razvikane u juznim krajevima, žena je majstor iluzije, rastura. Naravno da se ljudi vracaju, al na kraju dana, jedino sto ih veseli su novci, kuraca su toliko isprobali da su imune na to. Al bože moj, igra je takva, s obje strane...
Hahaha, kod njih nazalost nikada ne znas sto je marketing, a sto stvarno rade zato sto si im se mozda stvarno svidio. Al ima ona stara narodna, hladno ko kurvino srce. Tu su uglavnom dok osjete pare, ako nestane, iluzija isto nestajeA druga mi redovito čestita Božić.
ovo godine ima da te dočeka s tukon u padeliA druga mi redovito čestita Božić.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|