ŠIBENSKO KNINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Spamanje podrazumijeva komentiranje postavljenog pitanja a da ne znas odgovor, tj blejanje u prazno. Primjeni to na sebi za početak i forum ce biti puno ljepše mjesto za razgovor.
Ma nemoj
Takvi likovi kao ti koriste forum za liječenje svoje lude glave.
Da čitaš forum vidio bi da je i ranije od mene netko napisao da je nestao oglas Irine koji se vratio jučer!
Da imaš muda onda bi pisao direktno curi da li dolazi ili ne a ne tražio ovdje to.
Tvoji pokušaji vrijeđanja pokazuju da si dječak kojima ni profi dama je može pomoći.
Još ću ti jednom napisati jercocito tvoja pamet pali iz trećeg pokušaja a to je da pišeš recenzije o svojim posjetama da pomogneš drugima jer je to smisao foruma

Ma nemoj
Takvi likovi kao ti koriste forum za liječenje svoje lude glave.
Da čitaš forum vidio bi da je i ranije od mene netko napisao da je nestao oglas Irine koji se vratio jučer!
Da imaš muda onda bi pisao direktno curi da li dolazi ili ne a ne tražio ovdje to.
Tvoji pokušaji vrijeđanja pokazuju da si dječak kojima ni profi dama je može pomoći.
Još ću ti jednom napisati jercocito tvoja pamet pali iz trećeg pokušaja a to je da pišeš recenzije o svojim posjetama da pomogneš drugima jer je to smisao foruma
Evo sta cu vam reci bez uvrede.Ako ste toliko iskusni onda ste tribali skuzito da puno cura deaktivira profil pa ga vrati,mozda da joj se ne javljaju cili dan ili sta vec

Kako ti znaju, i još je netko čak pisao da joj postave par upita kako bi znala da će imat razloga doći za sibenik. Većina cura s kojima sam bio u sibeniku kažu da nemaju dovoljno razloga doći ili ostati tu dugo.
Ne postavljam pravila vec svoj stav

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh