Pozdrav,Jesi bija kod nje? Ako jesi možeš li nešto napisati kakva je usluga kakva je u živo u odnosu na slike kako puši sa ili bez kabanice? Koliko je para?
da bio sam, jucer na jebenoj kiši a parkinga nigdi... nebitno.. na slikama ispolirana standard ali ni uživo nije neka razlika. Izgledom lipa cura, meni bolja nego na slikama.. nižeg rasta cca oko 165cm. u pocetku bio skeptican da li je fake tražio potvrdu nekako da je na lokaciji, poslala short video i kad sam vidio apartman u kojem sam već bio dalje nije bilo sumnje. Cijena je 200/1h, 150/45min, 130/30. Dopisivanje s pimpom. Bez kabanice ne tražim nikad jer ne želim pobrati neko sranje.. Dočekala me u tangicama i neki prozirni grudnjak, nudila tuš, ona mirisna i svježa jer ipak je bilo još jutro 11:30, akcija solidna mogu reći 8/10 ne buni se. Uzeo 30 min, nisam gledao na sat ni ona ali sam izašao u 12:15. Uglavnom žali se da je Šibenik loš za posao, pitao koliko ostaje da je tu 2 dana i da joj dolazi zamjena šta god to značilo. Možda je još danas tu ili ide nije znala..