ŠIBENSKO KNINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jesi bija kod nje? Ako jesi možeš li nešto napisati kakva je usluga kakva je u živo u odnosu na slike kako puši sa ili bez kabanice? Koliko je para?
Pozdrav,
da bio sam, jucer na jebenoj kiši a parkinga nigdi... nebitno.. na slikama ispolirana standard ali ni uživo nije neka razlika. Izgledom lipa cura, meni bolja nego na slikama.. nižeg rasta cca oko 165cm. u pocetku bio skeptican da li je fake tražio potvrdu nekako da je na lokaciji, poslala short video i kad sam vidio apartman u kojem sam već bio dalje nije bilo sumnje. Cijena je 200/1h, 150/45min, 130/30. Dopisivanje s pimpom. Bez kabanice ne tražim nikad jer ne želim pobrati neko sranje.. Dočekala me u tangicama i neki prozirni grudnjak, nudila tuš, ona mirisna i svježa jer ipak je bilo još jutro 11:30, akcija solidna mogu reći 8/10 ne buni se. Uzeo 30 min, nisam gledao na sat ni ona ali sam izašao u 12:15. Uglavnom žali se da je Šibenik loš za posao, pitao koliko ostaje da je tu 2 dana i da joj dolazi zamjena šta god to značilo. Možda je još danas tu ili ide nije znala..

Kad će više neka bolja pička kod nas????
A šta bi ti da ona tebe plati i da je moš jebat koliko oš puta i da još izgleda kao avion. Bio sam ja i po Zg i Zd i St nije ni tamo neka razlika nisu ni tamo neki avioni. Ženska ko ženska. Sve one gledaju da što lakše dođu do para da te se što prije riješe kad dođeš kod njih.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh