Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam što te toliko fasciniralo kod nje i nisu joj sise prirodne
Savršena pička. Izgleda bolje nego na slikama, prirodne sise, guza prčasta, tijelo i lice za 10. 100 EUR 30 min radi sve ali se dodatno plaća ljubljenje i anal. Oral I sex za 10. Prostor od prije poznat ok samo krevet treba podmazati. Za mene najbolje što sam probao u Šibeniku
Ne zna engleski ali je prevoditelj uvijek spreman tako da meni nije problem a cice su prirodne. Fasciniralo me sve od izgleda do pristupa. Neću u detalje ali sam se nasmijao sa njom. Ne znam kako je tebi bilo ali meni jeI još nezna beknit engleski
Ako su njoj sise prirodne onda sam ja pas a i sex i oral nije nešto. Puši sa kabanicom i sex bar meni se nije nešto posebno trudila malo se popela na mene i nakon 2 minute ajmo promjenit pozu i promjenili u misionarsku i u toj pozi kao da sam jebao vreću krumpira, je kao malo stenjala i to je to. Mislim jest da je lipa ali ono može to i bolje.Ne zna engleski ali je prevoditelj uvijek spreman tako da meni nije problem a cice su prirodne. Fasciniralo me sve od izgleda do pristupa. Neću u detalje ali sam se nasmijao sa njom. Ne znam kako je tebi bilo ali meni je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|