niko se nejavljaAurora i Agata jeli itko stupio u kontakt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko se nejavljaAurora i Agata jeli itko stupio u kontakt?
Čekamo znači novu turu... Sutra je petakniko se nejavlja
jesi nju kontaktiraČekamo znači novu turu... Sutra je petak
Agencija... Ispituju tržište
Ona nije tu?Agencija... Ispituju tržište
Ne sičam se ni kad je bila neka domaĉa u Šibenskoj okolici.Pozdrav, kakva je situacija s domacim, ima li sta?
Ni jaNe sičam se ni kad je bila neka domaĉa u Šibenskoj okolici.
Ajde da san i ja nekad prvi,moje ocijene 7 i 8 od10 su dobre ali moze to puno bolje jer dobiti veče ocjene, mora biti sex mašina i da bude strastveno tako da ti tlak bude na 170 a kolina dršču da nemozeš stati na nogama.Da sam zna da je Maška bila prije mene nebi iša. Meni je Aisha bila super a i nisam vidio malog. Apartman je katastrofa ali meni je ona bila super i pušenje i sex. Manija sam ga prije tako da sam bija pravi jebač
Nikad nije bilo domacih u Šibeniku,Zadar možda 1-2 Split 4-5 njih ovo šta bude sve su prevare i bonovi tako da to uopce ne zovemPozdrav, kakva je situacija s domacim, ima li sta?
Koliko znam ta Zagrebacka je gornja kalelarga kako je Sibencani zovu ako se ne varam.Vecer,
Upravo doša od Aisha dogovor lak i brz,slike su njezine a salje i video.
Ulica Zagrebačka kad sam dolazija izaša neki mladi tip ali se zadrža u ulici dok sam ušao pa mi bio sumljiv.
Uđem u apartman srednja žalost od apartmana,ona u bikiniju niska kako piše 155cm poljubac kratki razgovor i odem pod tuš,uvik kad dođem otusiram se radi njih i kad odem isto tuš radi sebe.
pita jeli može glazba, ljubi se ali nisam tija da mi jezik uvali.
lagano pušenje i maženje sise prirodne velicina taman po mojoj volji ima neku masnicu na desnoj ruci neznan od čega.
Navlači gumicu i počme se nabijati onako pravo mislim ako nestavi gotov sam brzo,zaustavim ja nju i krene jos dvi poze i na kraju dogy i tu me matirala.
Dala 30 min 120 a za 150 keksica moze i dva put 45min.Tušnem se i biži ča kad opet na ulici oni tip mislim da joj je frend vjerojatno mu poslala poruku da sam izaša.
pusenje 8/10
Sex 7/10
Sve u svemu dobro je i ispalo kad razmišljaš doljnom glavom a reka sam da cu otic samo koja ima dobre recenzije
U pravu si kalelarga,meni se neda ići u staru jezgru ali štoš. bija sam dosta puta u onima zgradama kod lidla na šubicevcu tamo mi je topKoliko znam ta Zagrebacka je gornja kalelarga kako je Sibencani zovu ako se ne varam.
Uvik su tu po staroj jezgri ne kuzim zasto.Bolji po izgledu i diskreciji su apartmani svugdje po gradu osim u strogom centru.
A je imaš apetita,šta ti je kod nje napeto?Mlada i luda djevojka za provod sa 40+ muškarcima🤪
Mlada djevojka željna susreta i druženja u Makarskoj, samo ozbiljne muškarce molim, dogovori isključivo preko…www.oglasnik.hr
Jeli netko s njom bia ili je kontaktira?
Pa ako je mala ziva vatra zasto ne bi. jos moze i analA je imaš apetita,šta ti je kod nje napeto?
Ako ti je napeta Ok,zovni ali mislim da je bon-bonPa ako je mala ziva vatra zasto ne bi. jos moze i anal
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|